2777
2789
عنوان

راهنمایی درباره پلوپز

131 بازدید | 25 پست

تک کاره باشه یا چندکاره ؟

یعنی با توجه به تجارب تون، اصلا فرقی هم داره ؟یا فقط اسمش چندکاره هست و کارایی خاصی نداره؟

چند نفره باشه کاربردی تر هست( چند لیتری)؟

کلا هیچی از پلوپز نمیدونم 😵💫 ولی بخاطر شرایط حتماً باید بخرم زوددد... قیمتش چنده باشه خوبه؟ نگاه کردم تا ۱۰ میلیون و بیشترم هست🥺🤐در حد ۴_۵ تون فوقش بتونم هزینه کنم😩

کاش متفاوت به پایان برسیم وگرنه مرگ پایان همه زندگی هاست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پلوپز فقط پلوپز پارس خزر بقیش بدرد نمی خوره من همه رو امتخان کردم

تک کاره هستش

ولی ازونم بهتر پلو پختن تو قابلمه هست بعد ۱۴ سال زندگی اینو بهت میگم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین اگه قصدش واقعا پلوپزه تک کاره بخر توی پلوپز برنج خیلی بهتر ازون چندکاره ها در میاد من ازونا داشتم اخرش رفتم یه پلوپز پارس خزر خریدم که هزار برابر برام بیشتر کار کرده

حالا ببین چند نفره نیاز داری با توجه به بودجه ت بخر

خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.
پلوپز فقط پلوپز پارس خزر بقیش بدرد نمی خوره من همه رو امتخان کردمتک کاره هستشولی ازونم بهتر پلو پختن ...

بخاطر شاغل بودن مجبورم گاهی استفاده کنم عزیز

ببین اگه قصدش واقعا پلوپزه تک کاره بخر توی پلوپز برنج خیلی بهتر ازون چندکاره ها در میاد من ازونا داش ...

عههههه

چه خوب

من ۴ نفره حداقل میخوام

عهههههچه خوبمن ۴ نفره حداقل میخوام

خب همون پارس خزر چهارنفره رو بگیر هم خیلی خوبه هم اینکه اگه قابلمه اش خراب شه درش بشکنه تو نمایندکیش راحت میتونی بخری

خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.
خب همون پارس خزر چهارنفره رو بگیر هم خیلی خوبه هم اینکه اگه قابلمه اش خراب شه درش بشکنه تو نمایندکیش ...

بله ممنونم گلم

بخاطر شاغل بودن مجبورم گاهی استفاده کنم عزیز

ببین خب الان موضوع فرق کرد

یه سری مولتی کوکر ها اینجورین که تو برنجو میشوری آب و نمک و روغن بهش می زنی می ذاری تو مولتی کوکر بهش میگی ۸ ساعت دیگه شروع کن به پختن میای خونه غذا آمادست تفال این آپشنو داره آرام پزم بگیر خورشت یا مرغ رو صبح بزار بیای جا افتاده آمادست

ولی ته دیگ خوب ازینا در نمیاد تهدیگ فقط با پارس خزر

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش