2777
2789
عنوان

کیا بچشون شیرخشکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شیر داشتم بچم نمیخورد 😭😭😭😭

شبانه روز گریه کردم 

بیچاره شوهرم خیلی دوست شیر مادر بخوره ولی همش میگفت تو خودتو ناراحت نکن منم شیرخشکی هستم ببین چه قدر قوی هستم 

بعدم پسرم بخوره نوشه جونش براش همش میخرم 

یه نفر بهم گفت تو که شیرخشک میدی با اونی که شیر مادر چه فرقی داری جفتتون میگیرید تو بغل نوازش میکنید محبت میکنید 

میگفت هیچ فرقی از لحاظ محبت نداره

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
خوش بحالت ک شوهرت درک داره

خیلی دوست دلشت شیر مادر بخوره

ولی داشتم خودمو از بین میبردم و بردم افسردگی گرفتم

همش میگفت بزار بخوره حالشو ببره خوشمزه تره 

ولی میدونستم ته دلش دوست داره

بعد چه شیری داشتم چرب چرب زیاد 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
چه شیر خشکی

من ی سال تمام پپتی جونیور دادم قوطی ۲۹ بود...دکتر گفت میتونی رژیم سفتو سخت بگیری  ولی وقتی چیز درست جسابی نشه بخوری دبگه شیری نیست ک جونی داشته باشه بچه وزن بگیره  خودش شیرو معرفی کرد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

خیلی ببخشید. شوهر شما یا یه احمقه به تمام معناست که مفهوم حرفهاشو نمیفهمه و همینطوری سریالی تکرارشون میکنه. و یا دهن بینه و هرکی هرچی بهش میگه رو باز میاد طوطی وار تکرار میکنه. در هر صورت نفهمه. باز هم ببخشید. و اما در مورد شیر خشکی. دختر من هم شیر خشک مصرف میکرد. و تا الان که نزدیک چهار سالشه شاید دو سه باری بیشتر سرما نخورده هم هم در حد خیلی کم. ولی بچه های فامیلمون که مثلا شیر مادر خوردن هر روز بیمارستان هستن. و مریضن. اصلا ربطی به شیر مادر خوردن یا شیر خشک خوردن نداره. و اما در مورد محبت. این یه چرندیاته که تو مغز همه کردن. بچه چه شیر مادرشو بخوره چه نخوره محبت مادری رو میگیره. چون مادر اون رو همیشه بغل میکنه نوازش میکنه بوسش میکنه باهاش حرفهای زیبا میزنه. بنظر من اصلا به حرفهای خاله زنگی شوهرت اهمیت نده. دفعه بعدی اگه حرف زد. بگو برام یه گتو شیر ده بخر. تا من به بچه ات از سینه های گاوه شیر بدم اینجوری محبت بچه ات هم خرکی میشه. دعنشو ببند. حتما هم تازه زایمان کردی. با این حرفها هم روحیه ات رو داغون کرده

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

به شوهرت بگو مطمئن باش تو و بقیه هیچ کدوم از من به این بچه مهربون تر نیستید

دیگه شیر ندادم دبگه چکار کنم بذارم بچه از گشنگی بمیره؟

مردا چقدر رو پیدا کردن آخه

تو که از عمد داری شیرخشک نمی دی

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

یه مدت دیگه برا همه عادی میشه خیالت راحت 

تو فقط مثل من حرص نخور الکی 

افسردگی میگیری خدایی نکرده

بگو بخور مامان جون نوشه جونت

تازه مزیت داره شیرخشک

یکیش اینه بچتو پیش همه میتونی بزاری بری سراغ کاری چیزی 

شوهرت میتونه نگه داره

جای خوابشو زوذ عوض میکنی

شبا دیرتر بیدار میشه چون سیر تره 

و اینکه زود رژیم بگیری برگردی به وزن اولیت 

و اینکه همه جا ممه به دست نیستی 😁😁😁😁😍

من ی سال تمام پپتی جونیور دادم قوطی ۲۹ بود...دکتر گفت میتونی رژیم سفتو سخت بگیری  ولی وقتی چیز ...

دختر منم مث بچه شمابود همین شیر میخورد ولی بعداز شش ماهگی اپتامیل دو میدم بهش الان هفت ماهشه

ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم    
من ی سال تمام پپتی جونیور دادم قوطی ۲۹ بود...دکتر گفت میتونی رژیم سفتو سخت بگیری  ولی وقتی چیز ...

خاک بر سرش دکتر دختر من بعد از ۵ ماه و نیم تازه شیر خشک رو گفت بگیر اونم فقط توی فرنی ش بریز

الان مسافرتم منتظرم برگردم  با مقدار کم شروع کنم شیر خشک رو بهش بدم‌ببینم چی میشه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
خوش بحالت ک شوهرت درک داره

گلم منم شرایط تورو داشتم ولی اهمیت نده بزار بگن اصلا تا حرفشو زدن پاشو برو تو ی اتاق دیگه.یه قسمتی بچه باید تلاش کنه همش که ننیشه مادر توقع دارن جای بچه هم تلاش کنی

ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم