2777
2789
خیلی خوبه  جواب آزمایشت  بتا خیلی پایین

خوب الان موردي ندارم يعني ؟

من ميگم شايد ازمايشم اشتباه شده

بتام معموليه الان دوماه و ١٠ روزه سفط شده

خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بخدا همش ويار داشتم بعد واسه غربالگري رفتم گفت مرده حالام ك ميگن مول  دلمم ميخواست  ...

اشکال نداره حتما یه حکمتی داشته ایشالله سال دیگه خدا یه بچه سالم ناز بهت بده با یه خندش همه این خاطرات بد از یادت بره 😍

میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏
خوب الان موردي ندارم يعني ؟ من ميگم شايد ازمايشم اشتباه شده بتام معموليه الان دوماه و ١٠ روزه سفط ...

اوایلش هر هفته آزمایش دادین ؟

من الان آزمایش هام رو نگاه کردم مال منم دو ماونیم بعد از کورتاژ به صفر رسیده برای شما هم خوبه زیر یکه الان 

من الان آزمایش هام رو نگاه کردم مال منم دو ماونیم بعد از کورتاژ به صفر رسیده برای شما هم خوبه زیر یک ...

مال من الان چند خونده ميشه ؟؟

٩ يا زير صفر خونده ميشه

زيره ده ميشه يا زير يك

من الان آزمایش هام رو نگاه کردم مال منم دو ماونیم بعد از کورتاژ به صفر رسیده برای شما هم خوبه زیر یک ...

كاش آنلاين ميشدي جواب ميداي بهم

سلام عزیزم مال شما الان زیر یکه نه دهم خونده میشه

ممنون عزيزم

مريم خانم يعني الان خيلي خوبه ؟

من ميگم شايد پاتولوژي اشتباه جواب داده باشه

بنظرتون ٦ ماه صبر كنم يا يك سال

ممنون عزيزم مريم خانم يعني الان خيلي خوبه ؟ من ميگم شايد پاتولوژي اشتباه جواب داده باشه بنظرتون ٦ ...

عزیزم ببین دکترت چه نظری داره دکتر من که گفت یه سال منم خواستم ۶ ماه بعد بیارم پیش ۳تا دکتر دیگه هم که رفتم اونا هم بهم گفتن حداقل یک سال بهتر صبر کنی ولی بعضی از پزشک ها هم شاید ۶ماه رو کافی بدونن 

عزیزم ببین دکترت چه نظری داره دکتر من که گفت یه سال منم خواستم ۶ ماه بعد بیارم پیش ۳تا دکتر دیگه هم ...

ممنون حالا منم چندتا دكتر مبرم

عزیزم ببین دکترت چه نظری داره دکتر من که گفت یه سال منم خواستم ۶ ماه بعد بیارم پیش ۳تا دکتر دیگه هم ...

سلام عزيزم اقدام كردي واسه بارداري

اخی عزیزم پس شما هم چقد اذیت شدی .... الان باردارید ؟ من شش ماه از سقطم که گذشت رفتم تو اقدام یعنی س ...

عزیز سلام من الان خوندم منم وضعیت تورو دارم الان حامله شدی یانه اگه دیدی جواب بده لطفا مرسی

طُ بِخَند تا دِگَران کور شَوَند اَز حالت...