2777
2789
قلب که شکل نگرفت .... جمله ای که دکتر گفت دقیقا گفت استپ شده 

این مورد ها روهم من دقیق نمیدونم چیه خیلیها دیدم اینجوری میشن مثلا یه دکتری میگفت تو درمانگاه یا بیمارستان که میرید اگه دیده باشین جلو اتاق های عکس برداری نوشته خطر اشعه میگفت شاید متوجه نباشین واز اونجا رد شین هم زمان هم عکس گرفته شه اشعه باعث این مورد ها شه که بی دلیل بچه بمیره یا رشد نکنه البته این یکی از علت هاش میتونه باشه

میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏
این مورد ها روهم من دقیق نمیدونم چیه خیلیها دیدم اینجوری میشن مثلا یه دکتری میگفت تو درمانگاه یا بیم ...

وای ... کاش تموم شه این روزا ... زود برسیم به چیزی که میخوایم هممون .... انشاالا موفق باشید ممنون از کمکتون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم پس شما هم چقد اذیت شدی .... الان باردارید ؟ من شش ماه از سقطم که گذشت رفتم تو اقدام یعنی س ...

ممنونم عزیزم هنوز باردار نیستم انشالله ماه دیگه میخوام اقدام کنم یه پسر۶ساله هم دارم 

اگه پریودت بهم ریخته شاید از هورمون هاته استرست رو کم کن ودم کرده رازیانه بخور خیلی خوبه هورمون زنانه داره پریود رو منظم میکنه

نه اصلا .... من سونو شکمی انجام دادم گفتن رحمت پاک شده دیگه ازمایش بتا اینا هم ندادم .... ولی بی بی ...

عزيزم آخرين بار كي رفتي دكتر ك بهت چنين حرفي زد

انشالله خير ببيني دلم آروم شد

عزيزم پريوديات منظم بود بعد سقط

چند وقت بعد باردار شدي ؟؟

خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍

خانوما حاملگی مول کامل که خطرش هم بیشره زمانی که تخمک پوچ باشه وسن خانوم بالای ۳۰باشه اتفاق میافته خطرش هم به این علت هست که احتمال اینکه بعد از سقط بتا بالا بره بیشتره

وحاملگی مول ناقص یک پدیده نادر هست که از ۱۰۰۰ نفر ۶ نفر احتمال داره بگیرن وعلتش این هست که هم زمان به جای یک اسپرم دو یا چند اسپرم تخمک رو بارور میکنن و جنین تشکیل میشه ولی مول هست 

وهیچ کدوم از طرفین مشکلی ندارن فقط شانسی اینجوری شده وخطرش هم کم تر هست وسریع تر بتا پایین میاد

وای ... کاش تموم شه این روزا ... زود برسیم به چیزی که میخوایم هممون .... انشاالا موفق باشید ممنون از ...

خواهش میکنم عزیزم😍

خانوما حاملگی مول کامل که خطرش هم بیشره زمانی که تخمک پوچ باشه وسن خانوم بالای ۳۰باشه اتفاق میافته خ ...

شانسه ديگه عزيزم

ممنون 

فقط سوال قبلمم جواب بده 😘😘😘😘

درستش اينه بگم دقيقا بعد از چند وقت قصد اقدام داري ؟؟؟

اگه ازمایشم بدم و مشکلی نداشته باشه ماه دیگه انشالله

شانسه ديگه عزيزم ممنون  فقط سوال قبلمم جواب بده 😘😘😘😘

آره عزیزم از هزار نفر ما باید جزو ۶ نفر باشیم با این شانس مون

من فقط خیلی دلم میسوخت دو ماه من مردم وزنده شدم که انقد تو بارداری حالم بد بود وبالا میآوردم حتی اب رو نمیتونستم بخورم آب دهنم رو نمیتونستم قورت بدم بعد اینجوری شد

آره عزیزم از هزار نفر ما باید جزو ۶ نفر باشیم با این شانس مون من فقط خیلی دلم میسوخت دو ماه من مردم ...

منم بخدا همش ويار داشتم

بعد واسه غربالگري رفتم گفت مرده

حالام ك ميگن مول 

دلمم ميخواست سريع باردار بشم

ك با اين اوصاف بايد نزديك ١ سال صبر كنم

آره عزیزم از هزار نفر ما باید جزو ۶ نفر باشیم با این شانس مون من فقط خیلی دلم میسوخت دو ماه من مردم ...

عزيزم جواب ازمايش بتام اين شد