الان به من گفتن نتيجه پاتولوژي مول بوده بعد از دوماه بعد سقط فهميدم ولي من خوشه انگوري نيود جنين ت ...
عزیزم برای منم مثل شما بود یعنی جنین هم بود که به این مورد میگن مول ناقص در هر صورت این بچه ها به دنیا نمیان و سقط میشن اونی که جنین نداره ومثل خوشه انگوره مول کامله
میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏
عزيزم سوال من اينه اگر مول بوده چرا جنين داشتم اونم با ضربان قلب ١٣٢ اگر مول برده چرا سونو ا ...
دقیقا همین ها برای من هم اتفاق افتاد پارسال خیلی ناراحت کننده بود به منم ۸هفته تو سونوگفتن که قلبش تشکیل شده ضربانش هم طبیعیه ولی ۳روز بعد مرد ومن متوجه نشدم تو۱۱هفته زمان غربالگری فهمیدم دکترم هم گفت اشکال نداره کورتاژ میشی اگه جواب آز خوب بود ۳ماه دیگه میتونی باردار شی ولی جواب مول رو نشون داد که گفت حداقل یک سال باید صبر کنی بعد باردار شی چون خطر ناکه بتا بالا بره وشما متوجه نشی واگه زود دوباره باردارشی متوجه نمیشن که الان کدوم بتا که بالارفته
دقیقا همین ها برای من هم اتفاق افتاد پارسال خیلی ناراحت کننده بود به منم ۸هفته تو سونوگفتن که قلبش ت ...
اخی عزیزم پس شما هم چقد اذیت شدی .... الان باردارید ؟ من شش ماه از سقطم که گذشت رفتم تو اقدام یعنی سه ماهی میشه.... ولی از وقتی رفتم تو اقدام پریودم بهم ریخته ... ماه قبل ده روز تاخیر داشتم این سریم که یک ماهه عقب افتاده نمیدونم چی کار کنم . بی بی هم گذاشتم منفی بود
خوب عزيزم الان ناقص بده يا كامل و درمان بعدش چطوريه
نگران نباش عزیزم درمان خاصی نداره فقط باید تحت نظر باشین که یه دفعه بالا نره بتا وتا زمانی که بتا صفر شه تند تند آز بدین وحتما همه آزمایش هاتون رو تو یه جا بدین که خطا کم تر باشه زمانی که صفر شد حد اقل ۶ماه باید صفر بمونه تا خطری دیگه نباشه تو پست بعدی مول کامل و ناقص رو هم میگم
من بعد ٢ ماه فهميدم انقدر نگرانم ك حد نداره پس به حاملگي من ميگن مول ناقص فردا هم واسم سونو واژين ...
نه اصلا .... من سونو شکمی انجام دادم گفتن رحمت پاک شده دیگه ازمایش بتا اینا هم ندادم .... ولی بی بی که میذارم منفیه ... اگه بتا بود خودش ونشون میداد دیگه ؟ یعنی روزی که اخرین بار رفتم دکتر بهم گفت نگران نباش طبیعیه این اتفاقابرو سه ماه دیگه باردار شو