2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله یه توده ایه که از جفت بچه تغذیه میکنه و بهش میگن بچه خوره

به معنای  واقعی ادم خور نیس

فقط چون از رگای خونی که به جنین غذا میرسه تغذیه میکنه و رشد میکنه بهش میگن بچه خوره

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

بارداری مول زمانیه که مثل خوشه انگور چندتا ساک خالی به هم وصل باشن و عدد بتا خیلی خیلی بالاست بارداری پوچ زمانیه که یه ساک خالی هست بتا هم بالا میره ولی تو ساک فقط جفت هست وجنین رشد نمی کنه 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

تا حالا نشنیدم 

اما اسمش ترسناکه😨

زندگی به من یاد داد.... اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کنددر تاریکی همه ما شبیه همدیگریم...
بارداری مول زمانیه که مثل خوشه انگور چندتا ساک خالی به هم وصل باشن و عدد بتا خیلی خیلی بالاست باردار ...

الان به من گفتن نتيجه پاتولوژي مول بوده

بعد از دوماه بعد سقط فهميدم

ولي من خوشه انگوري نيود جنين تا هفته ٨ قلب داشت سونوهاش هست

امكانش هست ازمايش اشتباه شده باشه

خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍

عزیزم چی میخوای درموردش بدونی بگو بهت دقیق بگم تو تاپیک قبلی تا حدودی توضیح دادم بهتون باز سوالی داری بپرس من اطلاعاتم کامله 

میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏
الان به من گفتن نتيجه پاتولوژي مول بوده بعد از دوماه بعد سقط فهميدم ولي من خوشه انگوري نيود جنين ت ...

اگه رشدش متوقف شده که میتونه به خاطر نطفه ضعیف یا خونرسانی ضعیف باشه 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
خوب بعد چي شد چيكار كردي ؟؟

سونو اشتباه تشخیص داده بود. چون دوقلو بود و دو تا ساک و عدد بتا بالا اینا فکر کردن موله بعد دوباره بعد چند روز سونو کردن دیدن اشتباه تشخیص دادن

خدایا شکر بابت همه چی
عزیزم چی میخوای درموردش بدونی بگو بهت دقیق بگم تو تاپیک قبلی تا حدودی توضیح دادم بهتون باز سوالی دار ...

عزيزم سوال من اينه اگر مول بوده چرا جنين داشتم

اونم با ضربان قلب ١٣٢ 

اگر مول برده چرا سونو اول يا ٣ تا سونو بعد چيزي نگفتن

يا ختي دكتر بعد از سقط بهم گفت ٤ ماه بعد ميتوني باردار بشي

خالا پاتولوژي ميگه مول

خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍