2777
2789
من ده روز اخر روزی دوساعت پیاده روی داشتم .روزی سه قاشق گلاب میخوردم صبح و ظهر و شب . و قرص کرچک .هم ...

براي اپيدورال گفتن بايد ٤ سانت باز بشه تا ٤ سانت دردش چجوريه 

اخه من موقع پريوديم درد نداشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم دوست عزیزم از پاسخگوییتون😍😍

خواهش عزيزم هر سه شنبه كلاس ميذارن اين سه شنبه منم ميرم شماهم بياييد 🤰🏻باحال ميشه زنگ بزنيد ساعت دقيقشو بپرسيد فكر كنم ١١ صبحه 

كجا بيام من تازه عضو شدم زاياد بلد نيستم بدنتون قويه ها

خب همینجا میگم. نه قوی نیستم معمولیم ولی صبورم. بعد زایمان چندتا خرما بخور. کمپوت اناناس و گلابی هم برات خوبه برای جوش خوردن بخیه و رفع یبوست. بخیه هاتو باسشوار خشک کن ک خدایی نکرده عفونت نکنه. نشین رو بخیه هات ولی راه رفتن خوبه برات. یه چیزی ک منو خیلی اذیت کرد یبوست بعدزایمان بود ک اکثرا میگیرن . حتما حواست باشه هرروز شکمت کار بده اگه یبوست داشتی روزی سه وعده هربار سه قاشق روغن زیتون بخور ک خوب بشی . من یبوست بیشتر از زایمان اذیتم کرد

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔
من اصلا نمیتونم راه برم دل درد میشم ،سفت میشه  نمیدونم چیکار کنم

تقريبا براي همه سفت ميشه عاديه منم دلم درد ميگيره ميشينم البته الان تو الودگي نميرم خونه راه ميرم

براي اپيدورال گفتن بايد ٤ سانت باز بشه تا ٤ سانت دردش چجوريه  اخه من موقع پريوديم درد نداشتم&n ...

منم گفت باید چهاریا پنج سانت باشی تا بزنم. برای من ک خوب بودباورم نمیشد پنج سانت باشم 

ايشالا منم راحت زايمان كنم 

نادعلی رو زیاد بخون خیلی کمک میکنه. انشاالله راحت وزود زایمان کنی عزیزم یادمنم باش 🌷 و اصلا نگران نباش این همه آدم زایمان کردن شما هم حتما میتونی 

من ده روز اخر روزی دوساعت پیاده روی داشتم .روزی سه قاشق گلاب میخوردم صبح و ظهر و شب . و قرص کرچک .هم ...

بعد اون گاز باعث نشد موقع زور زدن تمركز نداشته باشيد؟؟؟

خداياخودتدخترم را،فاطمي و زينبيبگردان  براي حاجت دلم يه صلوات بفرستيد❤️
براي اپيدورال گفتن بايد ٤ سانت باز بشه تا ٤ سانت دردش چجوريه  اخه من موقع پريوديم درد نداشتم&n ...

دكي من ميگف اصل درد تا همون چارسانته از چارسانت ديگه زياد ني پس بي فايدس و فقط روند زايمانو كند ميكنه و كلا منصرفم كرده😐

خداياخودتدخترم را،فاطمي و زينبيبگردان  براي حاجت دلم يه صلوات بفرستيد❤️