2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۰روزه سز شدم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

من هفته 33 هستم طبق پریود.

از علایمتون بگين تو این هفته ها؟😊

من نی نی م وول میخوره دلم درد ميگيره😓

شکمم ولی خیلی کوچیکه همه ميگن به پنج ماهه میخوری😓😒

شبا سختمه واسه خوابیدن

تکرر ادرارم دیوونم کرده😖

من هفته 33 هستم طبق پریود. از علایمتون بگين تو این هفته ها؟😊 من نی نی م وول میخوره دلم درد ميگيره ...

من تمام استخوانهاي لگن و قفسه سينم خيلي درد ميكرد رفتم كلاسهاي بارداري خانومه يجوري گفت خيلي عادته كه يكم تحملش واسم راحتتر شد الان ديگه راحتتر ميگيرم

واي خوش بحالت با اپيدورال بوده يا نه خيلي درد داشتي؟

نه با گاز انتونکس . نه خداروشکر از چیزی ک فکرمیکردم خیلی راحت تر بود. البته بچم درشت نبود.بیا بهت اطلاعات کامل بدم ک اذیت نشی.

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔
کجا کلاس بارداری شرکت کردید؟ منم دوست دارم برم دنبال یه جای خوبم

من دكترم هم توي عرفان هست هم البرز جفتشون رايگانه بيمارستان عرفان براي همه ازاده و رايگان ولي البرز فكر كنم فقط براي مريضهاي خودشونه 

جفتشون خيلي خوبن

من ده روز اخر روزی دوساعت پیاده روی داشتم .روزی سه قاشق گلاب میخوردم صبح و ظهر و شب . و قرص کرچک .همه اینارو دکترم گفته بود. چهل هفته و یک روز بودم صبح ساعت هفت با کمر درد بیدار شدم تا دوازده کم بود.بعدش یکم بیشترشد ولی قابل تحمل ک رفتم بیمارستان سه سانت بودم ساعت شش هم زایمان کردم . زمانش طولانی بود ولی بیشترشو خواب بودم 😬 بخاطر اون گاز ک بهم زده بودن

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔