nnarghavan مدیر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 596 عنوان هفته ٣٤ | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 37 پست كيا تازه زايمان كردن از تجربياتشون استفاده كنم 1397/09/11 | 01:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرااااااااااااااا عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 2605 بعد اون گاز باعث نشد موقع زور زدن تمركز نداشته باشيد؟؟؟ نه تا اون موقع اثرش کم شده بود. یکم خوابم میومد ولی اینجوری نبود ک متوجه نباشم دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔
mehriii_banooo عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 1366 نه تا اون موقع اثرش کم شده بود. یکم خوابم میومد ولی اینجوری نبود ک متوجه نباشم تا چارسانت دردش چطوريا بود؟ خداياخودتدخترم را،فاطمي و زينبيبگردان براي حاجت دلم يه صلوات بفرستيد❤️
nnarghavan مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 596 دكي من ميگف اصل درد تا همون چارسانته از چارسانت ديگه زياد ني پس بي فايدس و فقط روند زايمانو كند ميكن ... نه بابا گول زده اخراش خيلي درد داره از ٤ سانت تا ١٠ سانت ٦ سانت فاصلست يعني تا ٦ سانت باز بشه بشكن ميزني اون وسط!!!
mehriii_banooo عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 1366 نه بابا گول زده اخراش خيلي درد داره از ٤ سانت تا ١٠ سانت ٦ سانت فاصلست يعني تا ٦ سانت باز بشه بشكن م ... حتما😁😁😁😁 خداياخودتدخترم را،فاطمي و زينبيبگردان براي حاجت دلم يه صلوات بفرستيد❤️
nnarghavan مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 596 نادعلی رو زیاد بخون خیلی کمک میکنه. انشاالله راحت وزود زایمان کنی عزیزم یادمنم باش 🌷 و اصلا نگران ن ... مرسي عزيزم چشم حتما ❤️
زهرااااااااااااااا عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 2605 تا چارسانت دردش چطوريا بود؟ من کلا تا اخر فقط کمرم دردمیکرد اصلا دل درد نمیشدم 😑 تا چهار سانت چهارپنج دقیقه خوب بودم انگارنه انگار یهو کمرم شروع میکرد تیر کشیدن ک حدودا یک دقیقه طول میکشید. وقتی میگرفت شدید بود ولی چون زود قطع میشد قابل تحمل میشد دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔
mehriii_banooo عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 1366 من کلا تا اخر فقط کمرم دردمیکرد اصلا دل درد نمیشدم 😑 تا چهار سانت چهارپنج دقیقه خوب بودم انگارنه ان ... دعا كن خدا مارم كمك كنه صحيح سلامت طبيعي زايمان كنيم🌹 خداياخودتدخترم را،فاطمي و زينبيبگردان براي حاجت دلم يه صلوات بفرستيد❤️