2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 47 پست
جسارت نباشه میتونم بپرسم علت جداییت چیه؟؟ وقتی زنی میگه میخوام بابچه جدابشم واقعادلم میگیره....یعنی ...

ببخشید طولانیه

خون به دل هم کردیم

الان هم انگیزه ای ندارم

نه اون منو دوست داره و نه من اونو

از بس پرت و پلا شنیدم از مشاورا دیگه حالم بد میشه اسمشون میاذ

خدای بچه هم کریمه

ببخشید طولانیه خون به دل هم کردیم الان هم انگیزه ای ندارم نه اون منو دوست داره و نه من اونو از ب ...

واقعا زندگی هممون مثل اسمت  آه سرده😢

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مهرم رو بخشیدم. یه پسر دارم که تا هفت سال با منه. تازه شوهرم راضی شده بیاد برای توافقی. گفتن بای ...

یعنی چجوری؟  اول میرین دادگاه اینارومیگن یاوکیل؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
منم مهرم رو بخشیدم. یه پسر دارم که تا هفت سال با منه. تازه شوهرم راضی شده بیاد برای توافقی. گفتن بای ...

پسرتون چندسالشه الان

ببخشید طولانیه خون به دل هم کردیم الان هم انگیزه ای ندارم نه اون منو دوست داره و نه من اونو از ب ...

ان شاءالله هرآنچه که خیره وبه صلاحتونه درمسیرسرنوشتتون قراربگیره..الهی آمین...برای طلاق توافقی هم اولین مرحله اینه که مراجعه کنیدبه دفترخدمات الکترونیکی...اونجایک کارهای اولیه ودادخواست روانجام میدید...بعدازاون چندروزبعدپیامک میادبراتون برای شعبه قضایی موردنظر...

عزیزم اگرطلاق توافقی باشه..به یک ماه هم نمیرسه....ماکه ده روزپیش دفترخدمات الکترونیکی رفتیم...امروزو ...

بله طلاق توافقیه     ویه پسردوماهه دارم   مهریه مونمیخوام   چیزی نداره   معطلیه   بچه روهم‌نمیتونم بردارم‌چون توانایی نگهداریشوندارم

تنهانگرانیم فقط بچه مه

عزیزمممم...ان شاء الله آنچه که خیره برات رقم بخوره...به نظرت مشکلاتتون بامشاوره حل شدنی نیست؟

نه چون دعوای ما سریه موضوع خاص نیست که حل بشه

سرهربحث کوچیکی قبرپدرمادرموفحش رکیک میده...

یه بارتلفن خواهرشوجواب ندادم مادرش جلوی خودم زنگ زد گزارش داد پاشد بامشت افتادبه جونم...وکلی مشکلات دیگه که توتاپیک قبلم‌هست

منم دیگه به اون نقطه رسیدم که هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه

هیچ چیزی حالموخوب نمیکنه

نه خرید  نه پول  نه دیدن دوست واشنا   نه گردش

دلموپیرکرده شوهرم   دوستش دارم ولی زندگیمو نه

پیشش احساس میکنم دارم خفه میشم

نه چون دعوای ما سریه موضوع خاص نیست که حل بشه سرهربحث کوچیکی قبرپدرمادرموفحش رکیک میده... یه بارتل ...

درکت میکنم عزیزم...میفهمم چی میگی

...البته من سرزندگی نرفتم....ولی هشت ماه سختی هاورنج هایی کشیدم البته به غیرازدست به زن...که حرفهات روباتمام وجودمیفهمم...که احساس خستگی ودلمردگی که میگی یعنی چی....امیدوارم بعدازاینها تقدیری درسرنوشت مسیر زندگیت قراربگیره که جبران تمام سختیهات بشه...آمين♥

نه چون دعوای ما سریه موضوع خاص نیست که حل بشه سرهربحث کوچیکی قبرپدرمادرموفحش رکیک میده... یه بارتل ...

چرا گذاشتی بچه دار بشی منم یکم شبیهه تو ام و تردید برای بچه دارم خدا کمک کنه منم شوهرم موقع دعوا فحش ناموسی به خانوادم میده دست بزن داره اما من جرات نداره بزنه 

چرا امروز رفتیم مجتمع قضایی....وهمون اول که گفتم تفاهم فرهنگی واعتقادی و...نداریم وعدم سازگاری داریم ...

واااااي تمام اميدم نااميد شد پس درست ميگن كه مشاوره ها صوريه

اما من همه ي اميدم به اين بود كه با مشاوره زندگيم درست بشه

واااااي تمام اميدم نااميد شد پس درست ميگن كه مشاوره ها صوريه اما من همه ي اميدم به اين بود كه با مش ...

خیلیابااین مشاوره هازندگیشون درست شده چون سعی میکنن صلح بدن امیدت بخداباشه😙

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺