nameho مدیر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2326 عنوان طلاق توافقی | مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 47 پست کسی هست تازگیا طلاق توافقی گرفته باشه؟مراحلش چجوریه ؟ هزینه هاش چقدره؟ چقدرطول میکشه؟ اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟ اه مرسی😏 1397/09/10 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taranombahari عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1337 خیلیابااین مشاوره هازندگیشون درست شده چون سعی میکنن صلح بدن امیدت بخداباشه😙 اميدوارمآخه اين كاربر ميگه يه ربع بيشتر طول نكشيده مشاورشون بعدم عدم سازگاري دادن
فاطمه۰۹ عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 28222 اميدوارم آخه اين كاربر ميگه يه ربع بيشتر طول نكشيده مشاورشون بعدم عدم سازگاري دادن بهش بگومن قصدم زندگیه کمکمون کن فک کنم پاپیروس قصدش جدایی بوده شماکه قصدت جدایی نیست😙😊 من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
پاپیروس عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 5258 واااااي تمام اميدم نااميد شد پس درست ميگن كه مشاوره ها صوريه اما من همه ي اميدم به اين بود كه با مش ... عزیزم توکل کن بخدا....هرآنچه خیره وخواست اوست حتماً همون رقم میخوره....من وهمسرم هردومطمئن بود یم ومشاورهم متوجه شدباهم باهم تفاهم نداریم...جدای از اون مادوران عقدبودیم...امااگرشماسرزندگی رفتید قطعااگرببینند تاثیرداره جلسات مشاوره روبیشترمیذارن