بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه مهریه موببخشم چی؟ چندماه طول میکشه بدون دعوای مهریه؟
عزیزم اگرطلاق توافقی باشه..به یک ماه هم نمیرسه....ماکه ده روزپیش دفترخدمات الکترونیکی رفتیم...امروزوقت مجتمع قضایی داشتیم...همه کارهایک روزه انجام شده...فقط برگه پزشک قانونی برای عدم بارداری ومحضرباقی مونده...منم مهریه روبخشیدم ..البته من دوران عقدم...اگر کشمکش مهریه واین حرفهانباشه فکرکنم کارهاتون سریع انجام بشه
چرا امروز رفتیم مجتمع قضایی....وهمون اول که گفتم تفاهم فرهنگی واعتقادی و...نداریم وعدم سازگاری داریم...وازطرفی هم که دیدنامزدم به مشاوره اعتقادنداره..ومتوجه شدتمایلی به ادامه نداریم...همون موقع به اندازه یک ربع صحبت کردو نامه عدم سازش روداد...خداروشکربه همین یک جلسه ختم شد
تهران....قبلا شایدطول میکشید...منم فکرمیکردم حداقل دوماه زمان ببره...ولی خداروشکر تا دوهفته نرسیده اگرخدابخواددیگه تمومه...من فقط یک تست عدم بارداری بایدبدم و بعد هم محضر همین
نمیدونم....شایدچون بحث مهریه ونفقه و...این حرفهانبودبه قول شماسریع انجام شد...چون من نصف مهریه ام روکه بخشیدم به ازای طلاق توافقی...و مشاوره هم گمان کنم همون اول متوجه شدهردوتمایل به ادامه نداریم...دیگه به جلسات بعدی نرسید....