2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 47 پست

بچه رواگه یه طرف بگیره  توافق کنن باهم

دادگاه اجازه ی ملاقات بچه رومیده یا میگه خودتون توافق کردین‌پیش اونیکی بمونه  پس نمیتونین ببینین؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
عزیزم من درمراحل طلاق توافقی ام.....تقریباً ده روزپیش ابتدارفتیم،دفترقضایی الکترونیکی ...اونجا ازمون ...

اگه مهریه موببخشم چی؟

چندماه طول میکشه بدون دعوای مهریه؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاطمه جانم باعرض شرمندگی من این مدت اینقدر تودوران تشویش وآشفتگی روحی و عصبی بودم...بااینکه فوق العا ...

عزیزم مزاحمت نمیشم میدونم دوران سختی رو گذروندی...اگه میشه درخواست دوستیموقبول کن بعدااگه مایل باشی باهم صحبت کنیم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اگه مهریه موببخشم چی؟ چندماه طول میکشه بدون دعوای مهریه؟

عزیزم اگرطلاق توافقی باشه..به یک ماه هم نمیرسه....ماکه ده روزپیش دفترخدمات الکترونیکی رفتیم...امروزوقت مجتمع قضایی داشتیم...همه کارهایک روزه انجام شده...فقط برگه پزشک قانونی برای عدم بارداری ومحضرباقی مونده...منم مهریه  روبخشیدم ..البته من دوران عقدم...اگر کشمکش مهریه واین حرفهانباشه فکرکنم کارهاتون سریع انجام بشه

یعنی مشاوره نرفتید؟

چرا امروز رفتیم مجتمع قضایی....وهمون اول که گفتم تفاهم فرهنگی واعتقادی و...نداریم وعدم سازگاری داریم...وازطرفی هم که دیدنامزدم به مشاوره اعتقادنداره..ومتوجه شدتمایلی به ادامه نداریم...همون موقع به اندازه یک ربع صحبت کردو نامه عدم سازش روداد...خداروشکربه همین یک جلسه ختم شد

کدوم استان هستید؟ پس چرا میگن ۴ ماه طول میکشه؟

تهران....قبلا شایدطول میکشید...منم فکرمیکردم حداقل دوماه زمان ببره...ولی خداروشکر تا دوهفته نرسیده اگرخدابخواددیگه تمومه...من فقط یک تست عدم بارداری بایدبدم و بعد هم محضر همین

شاید چون عقدید اینقدر سریع شده

نمیدونم....شایدچون بحث مهریه ونفقه و...این حرفهانبودبه قول شماسریع انجام شد...چون من نصف مهریه ام روکه بخشیدم به ازای طلاق توافقی...و مشاوره هم گمان کنم همون اول متوجه شدهردوتمایل به ادامه نداریم...دیگه به جلسات بعدی نرسید....

منم مهرم رو بخشیدم. یه پسر دارم که تا هفت سال با منه. تازه شوهرم راضی شده بیاد برای توافقی. گفتن بای ...

جسارت نباشه میتونم بپرسم علت جداییت چیه؟؟ وقتی زنی میگه میخوام بابچه جدابشم واقعادلم میگیره....یعنی با مشاوره وروانشناس به نظرتون مشکل حل نمیشه؟