2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

460 بازدید | 47 پست

کسی هست تازگیا طلاق توافقی گرفته باشه؟

مراحلش چجوریه ؟  هزینه هاش چقدره؟ چقدرطول میکشه؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

خیلی طول میکشه جدیدا نه اما قبلا جونم به لب رسید مراحلش پزشک قانونی مشاوره امضای طلاق هر کدومش هم زمان میبره خلاصه خیلی طول میکشه جدیدا هم شنیدم مرکز مشاوره تست هم میگیره از دو طرف

عزیزم من فقط میدونم که باید سر یه سری مسائل مثل حضانت فرزندومهریه ونفقه و....توافق کنید چن جلسه فک کنم سه جلسه مشاوره اجباری داره 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من درمراحل طلاق توافقی ام.....تقریباً ده روزپیش ابتدارفتیم،دفترقضایی الکترونیکی ...اونجا ازمون 180000گرفتن ...البته بستگی داره باطرف مقابل تون چه طوری توافق کنید...فعلاکه همه هزینه هاپدرمن متقبل شده تاالان......بعلاوه یک یازده هزارتومان ........امروزهم مجتمع قضایی خانواده بودیم هفتادهزارتومان بابت نامه مشاوره.....وهفتادهزارتومان هم بابت عریضه نویسی....فعلااین خرجهاتابه اینجا.....فقط نامه عدم بارداری ام مونده وهزینه محضرکه اونهارونمیدونم چه قدرمیشه

عزیزم من فقط میدونم که باید سر یه سری مسائل مثل حضانت فرزندومهریه ونفقه و....توافق کنید چن جلسه فک ک ...

سلام عزیزم....کارشمابه کجارسید

ننه...ماامروزدفترقضایی خداروشکریک ربع بیشترمشاورصحبت نکردوهمونجا نامه داد....همین یک جلسه...بستگی به تشخیص مشاورداره...فکرکنم مشاورمادیگه تشخیص دادتمایل به ادامه نداریم

سلام عزیزم....کارشمابه کجارسید ننه...ماامروزدفترقضایی خداروشکریک ربع بیشترمشاورصحبت نکردوهمونجا نام ...

عزیزم من یه هفته دیگه تازه دادگاه مهریه دارم....

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
ببخشیدعزیزم...اومدم بنویسم نه...اشتباه تایپ شد...بدبرداشت نکنی....ننه منظورم نبودهااا

نه باباعزیزم متوجه شدم اشتباه تایپی بود😊😙

یادمه میگفتی تمایل به بازگشت ومشاوره داری....اونهاتوچه مراحلی هست؟؟ میخوای قطعی طلاق بگیری؟

نه عزیزم هنوزم دوس دارم برگردم ولی فعلامشاوره نرفتیم عزیزم توتاپیکات متوجه شدم خیلی دختردلپاکی هستی میشه واسم دعاکنی؟

عزیزمممم....نظرلطفته.... اگرلایق باشم...حتما

به نظرت میشه درست این زندگی؟باوجوداجراگذاشتن مهریه؟

به نظرت میشه درست این زندگی؟باوجوداجراگذاشتن مهریه؟

فاطمه جانم باعرض شرمندگی من این مدت اینقدر تودوران تشویش وآشفتگی روحی و عصبی بودم...بااینکه فوق العاده حافظه ام قویه...ولی فراموش کردم علت اینکه میخوای جدابشی چیه...الان یک سری به تایپیکهات زدم..متوجه شدم بیشتردختراحساسی هستی وخیلی دوستش داری....متوجه شدم مادرهمسرت اذیتت میکنن....همسرت تلاشی برای مشاوره نمیکنه...یک توضیح اجمالی وکلی راجع به اختلاف خودت باهمسرت بگو...شاید تونستم راهنماییت کنم....جسارتا چندسالته دوستم؟

خیلی طول میکشه جدیدا نه اما قبلا جونم به لب رسید مراحلش پزشک قانونی مشاوره امضای طلاق هر کدومش هم زم ...

چه تستی؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏