2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

278 بازدید | 17 پست

پسرم نزدیک ۴ سالشه.کوچیکتر که بودیه روز  فیلم و عکس عروسیمونو بهش نشون دادم 

میگف ماااااااامان این آقاهه کیه پیش توعه.

بش میگفتم باباعه.

میگف نهههههه اینکه بابا نیس یه آقا دیگه اس😁😁

آخه همسرم قبل عروسی خیلی لاغر بود و عکس های اونروز با حالاش قابل مقایسه نیست😁😁😁

چند روز پیش دوباره  عکس و فیلم عروسیمون رو بهش نشون دادم

ایندفه دیگه شرووووع کردن گریه کردن که چرا منو عروسیتون نبردید

منم دوست داشتم لباس قشنگ بپوشمو و مثل بابا برقصم😁😁😁😁

گفتم تو خاب بودی هر چی صدات کردیم بیدار نشدی ماهم  گذاشتیمت خونه مامانجون😁😁😁

گف دوباره خاستین عروسی بگیرین من نمیخابم. منم ببرید😁😁

گفتم باشه عززززیزم😚

💖هر کی خاطره تو این زمینه داره بنویسه بخندیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که راستشو گفتم .خخخ گفتم هنوز خدا جون تورو بهمون نداده بود خخخ تو فکرمونم نبودی 😂😂😂 قانع شد پسرم .

چون سره این بارداریم هست و دید دیگه میدونه خداجون میاره واسمون هدیه 

منم خیلی کوچیک بودم عکس عروسی مامانمو دیدم کیک سه طبقه بود جلوش به مامانم گفتم حداقل منو ک نبردی یکم از این کیکه برام میاوردی خب😢

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

یکی از فامیلامون فیلمای عروسی روکش میره ثبت میکنه بعدمیذاره سرجاش یه روز میهمان داشتن دخترکوچولوش فیلم عروسی همون میهمانو گذاشت غافلگیرشون کنه دعواشد پدردختره فلاسک چایی تاآخر ریخت توسرمیهمان 

.

😂😂😂😂

من بچه بودم وقتی مامانم البوم میاورد میگفتم من تو دل مامانم بودم

اینقدر میگفتم تا دیگه مامانم چن سال البومارو جمع کرد😖

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️