2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 52 پست
هنوز کلی وقت داری عزیزم، چرا ناامیدی آخه؟؟

خیلی تحت فشارم تو فامیلمون همه تو سن کم ازدواج میکنن

نمیدونم چرا از لحاظ ظاهری بدنیستم درس خونده هستم همه جا هم تعریفمه ولی نمیدونم چرا خاستگار ندارم

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نا امید شدم دوستام همه ازدواج کردن بچه دار شدن من حتی خواستگارم نداشتم حتی یکی هیچ کسی منو پیشنه ...

چند سالته؟

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
منم امید ندارم 😁 اشکال نداره سر خودتو با یه کارای دیگه گرم کن هر چی قسمت باشه همون میشه.  آها ...

خودت امتحان کردی نماز جعفر طیارو؟؟

بی خیال ازدواج شو، بهش فکر نکن یهو.موقعیتش پیش میاد،عمع من45سالگی ازدواج موفقیذکرد اما بچه دار نشد،از عشق وثروت و.موقعیت عالی اجتماعی شوهرش،اما غمش نیست نصف دنیا راگشته،هرچی خواسته داره، شوهرش هم براش میمیره

سراسر زندگی من معجزه بود 

حالا سنی نداری که همش ۲۲ سالته 

من ۲۸ سالمه خواستگار زیاد دارم ولی همشون میرن تو افق محو میشن شرایطمم خوبه ظاهر متوسط سر کارم میرم 

تو جلسه خواستگاری ازم میپرسن نظرتون در مورد من چیه یا موافقی و از این حرفا ولی بعدش خبری ازشون نیست

بی خیال ازدواج شو، بهش فکر نکن یهو.موقعیتش پیش میاد،عمع من45سالگی ازدواج موفقیذکرد اما بچه دار نشد،ا ...

شرایطا فرق داره عزیزم .جایی ک من زندگی میکنم ازدواح برام اولویت داره من از تنهایی میترسم

منم نا امید شدم دوستام همه ازدواج کردن بچه دار شدن من حتی خواستگارم نداشتم حتی یکی هیچ کسی منو پیشنه ...

به حرف این آدمهای کوته فکر اصلا فکر نکن

زن کارمند؟مگه قرار بری خونه بخت خرج دراری

عجب ادمایی

گلم امیدتو از دست نده

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
خودت امتحان کردی نماز جعفر طیارو؟؟

نه هنوز. ولی میگن خیلی موثره یه روز خاص باید بخونی قبلشم باید غسل کنی میخوای بپرسم ؟؟؟

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕