sanaz۱۲ مدیر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 52 پست کسی هست ک کلا ناامید شده باشه ک هیچ وقت دیگ ازدواج نمیکنه 😑😑من خیییلی ناامید شده و ازاینک تا اخر عمرم تنها بمونم خیییلی میترسماصلا امید ندارم ک یه روز ازدواج کنماز تنهایی خسته شدم تو همین سن مریضی روانی گرفتم بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥 1397/09/09 | 21:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 هنوز کلی وقت داری عزیزم، چرا ناامیدی آخه؟؟ خیلی تحت فشارم تو فامیلمون همه تو سن کم ازدواج میکنننمیدونم چرا از لحاظ ظاهری بدنیستم درس خونده هستم همه جا هم تعریفمه ولی نمیدونم چرا خاستگار ندارم بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
ایزد_باران عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4580 منم نا امید شدم دوستام همه ازدواج کردن بچه دار شدن من حتی خواستگارم نداشتم حتی یکی هیچ کسی منو پیشنه ... چند سالته؟ خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 منم امید ندارم 😁 اشکال نداره سر خودتو با یه کارای دیگه گرم کن هر چی قسمت باشه همون میشه. آها ... خودت امتحان کردی نماز جعفر طیارو؟؟ بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
یارشاطر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 3492 بی خیال ازدواج شو، بهش فکر نکن یهو.موقعیتش پیش میاد،عمع من45سالگی ازدواج موفقیذکرد اما بچه دار نشد،از عشق وثروت و.موقعیت عالی اجتماعی شوهرش،اما غمش نیست نصف دنیا راگشته،هرچی خواسته داره، شوهرش هم براش میمیره سراسر زندگی من معجزه بود
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 ۲۵ منم چهار ماه دیگ ۲۳سالم مبشه پس ینی خیلی اختلاف نداریم بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
پریسااام عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2874 بی خیال ازدواج شو، بهش فکر نکن یهو.موقعیتش پیش میاد،عمع من45سالگی ازدواج موفقیذکرد اما بچه دار نشد،ا ... شرایط شوهرش چه،طور بود؟ ازش خیلی بزرگتر بود؟
ati512 عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 6459 حالا سنی نداری که همش ۲۲ سالته من ۲۸ سالمه خواستگار زیاد دارم ولی همشون میرن تو افق محو میشن شرایطمم خوبه ظاهر متوسط سر کارم میرم تو جلسه خواستگاری ازم میپرسن نظرتون در مورد من چیه یا موافقی و از این حرفا ولی بعدش خبری ازشون نیست
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 بی خیال ازدواج شو، بهش فکر نکن یهو.موقعیتش پیش میاد،عمع من45سالگی ازدواج موفقیذکرد اما بچه دار نشد،ا ... شرایطا فرق داره عزیزم .جایی ک من زندگی میکنم ازدواح برام اولویت داره من از تنهایی میترسم بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
بامشاد عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 6415 جعفر طیار نه تیار 😒😒😒😒😠😠😠 آخ آخ یه لحظه شَک کردما 😁 بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
donyamariaa عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 6005 منم نا امید شدم دوستام همه ازدواج کردن بچه دار شدن من حتی خواستگارم نداشتم حتی یکی هیچ کسی منو پیشنه ... به حرف این آدمهای کوته فکر اصلا فکر نکنزن کارمند؟مگه قرار بری خونه بخت خرج دراریعجب ادماییگلم امیدتو از دست نده به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩🦯
بامشاد عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 6415 خودت امتحان کردی نماز جعفر طیارو؟؟ نه هنوز. ولی میگن خیلی موثره یه روز خاص باید بخونی قبلشم باید غسل کنی میخوای بپرسم ؟؟؟ بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
ایزد_باران عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4580 ۲۵ سنت کمه بابا😒 خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله