2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 52 پست
زیارت عاشورا حق شناس بخون گلم

تابستون برداشتم تو مهر تموم شد انقد امیییید وار بودم ک حس میکردم ب محض تموم شدنش حاجت میگیرم ولی نشد منم خیلی ناامید شدم و پا گذاشتم رو یه سری قولای ک ب خدا داده بودم

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط شوهرش چه،طور بود؟ ازش خیلی بزرگتر بود؟

شوهرش همسرشو از دست داده بود دخترش هم امریکا ازدواج کرده ،نیست اینجا، یکی از تجار بزرگ فرشه،بعد مرگ همسرش و ازدواج دخترش تنهابود هیچ کس را نداشت واسطه ازدواجشون شوهر اون یکی عمم بود، باورشذنمیشد یه دختر حتی در45سالگی زنش بشه،12سال از عمم بزرگتره

سراسر زندگی من معجزه بود 
نه هنوز. ولی میگن خیلی موثره یه روز خاص باید بخونی قبلشم باید غسل کنی میخوای بپرسم ؟؟؟

اره عزیزم حتما بپرس بم بگو خیییلی  نیاز دارم

عزیزم منم ۳۰ سالمه و دوساله هیچ خواستگار ندارم.. همه ختم و دعاها رو هم انجام دادم😐

وااای چه میشه کرد اخه 😭

عزیزم منم مثل توام ولی منتظر اتفاقای خوبم زیارت عاشورای حق شناسو بردار منم برداشتم خواب خوبی دیدم به خاطر همین امیدوارم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
به حرف این آدمهای کوته فکر اصلا فکر نکن زن کارمند؟مگه قرار بری خونه بخت خرج دراری عجب ادمایی گلم ...

الان اكثرا اينجوري هستن جالبه واقعا. پسرا مي خوان شوهر كنن انگار! اگه بيان خونه تكون بخورن اونا هم كار كنن ايراد نداره اما ميان خونه دراز مي كشن باز زنه از سر كار بياد دوباره كاراي خونه رو انجام بده! از ترس بي شوهر نموندن هم خيليا سكوت مي كنن. اخه كجاي دنيا مردا اينقدر وقيح هستن؟!

جالبه ميگن زن كارمند من خيلي شنيدم اينو. حتي طرف پولدار هم باشه از نظرشون خوب نيست فقط كارمند.😐

عزیزم منم مثل توام ولیپ منتظر اتفاقای خوبم زیارت عاشورای حق شناسو بردار منم برداشتم خواب خوبی دیدم ب ...

منم زیارت عاشورا حق شناسو یه بار برداشتم 😥😥 ولی ده روز از تموم کردنش گذشته بود خیلی ناامید بودم رفتم سمت گناهی ک بخدا قول داده بودم ترکش کنم.

الان اكثرا اينجوري هستن جالبه واقعا. پسرا مي خوان شوهر كنن انگار! اگه بيان خونه تكون بخورن اونا هم ك ...

فقط اینجا ایران که اینطوریه

وقتی خود خانم میاد میگه زن کارمند حسابشو کن دیگه

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
منم زیارت عاشورا حق شناسو یه بار برداشتم 😥😥 ولی ده روز از تموم کردنش گذشته بود خیلی ناامید بودم رف ...

خوب توبه کن عزیزم عیبی نداره خدا خودش بارها تاکید کرده که توبه کنین تا ببخشمتون حتما که به محض تموم شدن که نباید زود خدا حاجتمونو بده اکثرا چند ماه بعدش مشکلشون حل شده تو مدت چلت خوابی نشانه ای ندیدی؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
منم زیارت عاشورا حق شناسو یه بار برداشتم 😥😥 ولی ده روز از تموم کردنش گذشته بود خیلی ناامید بودم رف ...

باید تایم خاصی بخونیم زیارت عاشورا رو ؟من شبا میخونم البته نه به نیت حق شناس😅 ولی شنیدم میگن بعد نماز صب ولی جدن نمیتونم😓

ساحل عشقه خاله👼👯
خوب توبه کن عزیزم عیبی نداره خدا خودش بارها تاکید کرده که توبه کنین تا ببخشمتون حتما که به محض تموم ...

نه هیچی دریغ از یه ذره امید اگ بدونی چقد سر نمازا گریه کردم .تو روز عاشورا چقد التماس کردم ...ولی نشد خیلی ناامید شدم.حتما من بنده ی بدشم ک انقد بهم بی محلی میکنه