2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شهرستانم از آموزشگاهی که رفتم بقیه رشته هارو خیلی راضی بودم

من تهرانم نمیدونم برم آموزش ببینم یا برم دستیار یکی بشم یادبگیرم آخه کاروتمرین خیلی مهمه بدون کاروتمرین آموزش بدردنمیخوره نمیدونم به کی اعتماد کنم

من تهرانم نمیدونم برم آموزش ببینم یا برم دستیار یکی بشم یادبگیرم آخه کاروتمرین خیلی مهمه بدون کاروتم ...

اول مدرک بگیر برو کار کن بدون مدرک فقط سر میدن بشوری و نهایت سشوار چیزی یادت نمیدن کار میکشن

بین ۲۸۰۰ تا ۳۳۰۰ بستگی به اضافه کاریم داره الان که باردارم اضافه کاری نمیرم همون ۲۸۰۰

۱۶۰۰ قسط میدم بقیه شم تو حسابم هست خرجای خودم و چیزی برای خونه بخرم خودم حساب میکنم تا الانم وسایل بچه رو همه شو خودم خریدم شوهرم کلا یک تومن داده

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
اول مدرک بگیر برو کار کن بدون مدرک فقط سر میدن بشوری و نهایت سشوار چیزی یادت نمیدن کار میکشن

مدرک دارم ولی چیززیادی یاد نگرفتم سه سال پیش گرفتم اون موقع آمبره و سامبره نبود میگن دستیاربشی فقط بیگاری میکشن ازت میخوام حرفه ای آموزش ببینم با حقوق دستیار یکی بشم خوب که دستم راه افتاد واسه خودم کارکنم

مدرک دارم ولی چیززیادی یاد نگرفتم سه سال پیش گرفتم اون موقع آمبره و سامبره نبود میگن دستیاربشی فقط ب ...

فقط باید کار کنی تمرین کنی تا دستت فرض بشه من برای ترکیب رنگ هر دفعه یه چیز میزنم رو موهای خودم دستم بیاد یه تیکه مو بریدم دکلره کردم رنگ های مختلف وروش تست میکردم  یه سری موارد جدید هم به ابزار و مواده همین