2777
2789
عنوان

شوهر خیلی خوب

161 بازدید | 18 پست

چرا هرکی که دور و برم هست تهش داره گند رندگی متأهلیش درمیاد

دیگه یه زوج واقعا خوشبختم نمیبینم

اونایی هم که صداشون درنمیاد گاهن تحمل میکنن از ترس و آبرو

چرا مردا انقدر بدجنس شدن

چرا انقد هول و هیز شدن

یعنی میتونم بگم از هر ده تا زوج نهایت ۳تا واقعا خوشبختن

همون سه تا هم نیستن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان کل فامیل خودم و شوهرم حس میکنن من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم خیلی خوبه ، شوهرم واقعا اخلاقش خوبه اما چه فایده که من هر لحظه تو دلم آشوبه که نکنه باز پاشو کج بذاره

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

از هر ده تا شاید یکیش

ایران بدلیل فرهنگ غلط یا فقر فرهنگی و مشکلات اجتماعی مردا یا مسئولیت پذیر نیستن یا خانواده دخالتگر و سمی دارن یا دست بزن دارن یا اعتیاد یا مشکلات جنسی یا خیانتکارن یا محبت ندارن و خیییییلی کم شاید پیش بیاد کسی هیچکدوم نداشته باشه ولی هرکدوم ازون بالایی رو داشته باشع خودش عامل بدبختیه

از هر ده تا شاید یکیش ایران بدلیل فرهنگ غلط یا فقر فرهنگی و مشکلات اجتماعی مردا یا مسئولیت پذیر نیست ...

آره دیگه واقعا در عین حال که دوست دارم ازدواج کنم ولی این تریم دارم که یروزی بعد ازدواج همه رویاهاو از ازدواج نابود شه

چون همه دارن خودشونو با بقیه مقایسه میکنن

مرده میگه اگه فلانی رو میگرفتم زندگیم بهتر میشد

زنه میگه اگه به خواستگار قبلیم جواب مثبت میدادم زندگیم بهتر میبود

و اینا میشه حسرت و حسرت و حسرت و در کنارش یه زندگی کسالت بار که از صبح تا شب زن و مرد به هم بپرن چون راضی نیستن از هم.چون فقط در ظاهر دارن زندگی بقیه رو میبینن و خودشونو مقایسه میکنن

تا میتونی دیر ازدواج کن رو کوچکترین باگ ها حساس باش و زرنگ باش گول قلبتو نخور

آره همینکارو میکنم ترجیح میدم منطقی ازدواج کنم تا صرفا عاشقانه

الان فهمیدم که گذشته آدما هم تا حدودی مهمه

خانواده مهمه

خیلی چیزا مهمه

اخلاق طرف تو عصبانیت مهمه

دست و دلبازی مهمه

نباید گفت گذشته طرفه بیخیال چون واقعا آدما ذاتشون تغییر نمیکنه

آره همینکارو میکنم ترجیح میدم منطقی ازدواج کنم تا صرفا عاشقانهالان فهمیدم که گذشته آدما هم تا حدودی ...

بله عزیزم آفرین به تو دختر زرنگ و باهوش

ما که خل و چل بودیم همینکه میپرسی و از تجربه بقیه استفاده میکنی عالیه