2777
2789
عنوان

دوستان یه سوال فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی میگین قبول نکنم؟

نه. هنوز وقت داری برا ازدواج ولی در هررصورت میتونین باهم برین مشاوره برای تصمیم بهتر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
پاهام مشکل داره😕

عزیزم میتونی با کسانی که همسن و همفکر خودتن و اونها هم ازین جور مشکلات دارن ازدواج کنی این منطقی تر به نظر میاد 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

بدون شک نه  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

[QUOTE=75809037]پرانتزی ؟  عزیر دلم صبررررکن به این اصلا فک نکن[/QUOTEمیشه گفت و لی و فقط شصت پاهام پرانتزیه  بعد طوری که انگار  پام ضعف داره یه پامم هست

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
مشکل پاتون چیه؟ درمان نداره؟

اخرین دکتری که رفتم گفت ممکنه دست بزنی بدتر بشه  قبلش سه چهار بار جراحی شدم

من نمیگم کسی ک طلاق گرفته حق زندگی نداره ولی با کسی ک شرایط خودشو داشته باشه واس تو زوده ک وارد همچی ...

اهووم ولی میدونین چیه به شدت از تنهایی میترسم

[QUOTE=75809037]پرانتزی ؟  عزیر دلم صبررررکن به این اصلا فک نکن[/QUOTEمیشه گفت و لی و فقط شصت پ ...

نه عزیزم ازدواج به هرقیمتی اصلااا خوب نیست . 

مشکلات خودتو چندبرابر نکن .  

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
سعی کن کسی مشابه خودتو پیدا کنی که بعدا به مشکل نخوری

از کجا اخه یه بار تو یه جا یکی رو دیدم مثل خودم با مامانم بود گفت ماها اگه باهم ازدواج کنیم بچمون مشکل دار میشه