2777
2789
عنوان

دوستان یه سوال فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 62 پست

ولی اگه خواستی بهش فکر کنی فکر تنها کافی نیست در مرحله اول ازش بخواه آدرس و شماره اون همسرهای سابقشو بهت بده و خودت یا یه آدم مطمئنو بفرست بره باهلشون حرف بزنه اون خانمها بهترین منبع هستند که عیب و ایرادهای خواستگارتو بفهمی . اگه کسی قبول نکنه شماره همسر سابقشو بده قطعا ریگی به کفششه و از همونجا میتونی مطمین بگی نه. فقط وقتی بله بگو که حسابی ته توی زندگی قبلیشو در اورده باشی و ضمنا با بچه ش هم چندبار رفت و امد کن و مطمین شو که میتونین باهاش کنار بیاین. تازه اینا غیر از شناخت خود آقا و تناسب داشتن خودتونه که باید حتما بررسی کنی. 

در کل کار خیلی سختیه ساده نگیرش مشاوره هم اگه میتونی برو. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا اخه یه بار تو یه جا یکی رو دیدم مثل خودم با مامانم بود گفت ماها اگه باهم ازدواج کنیم بچمون مش ...

مگه مشکلتون ژنتیکیه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه عزیزم ازدواج به هرقیمتی اصلااا خوب نیست .  مشکلات خودتو چندبرابر نکن .  

اره با خودمم میگم  تازه متوجه شدم طرف مشروبم میخورده زنش برا همین جدا شده

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
اهووم ولی میدونین چیه به شدت از تنهایی میترسم

نترس عزیزم توهم ی نیمه گمشده ای داری دیگه پسرایی ک مثل خودتن هستن میتونی با اونا ازدواج کنی ن اینکه خدایی نکرده با این اقا ب نتیجه نترسی مشکلت بشه ۲ تا چون کسی که دوبار ازدواج ناموفق داشته یکم ترسناکه 

مگه مشکلتون ژنتیکیه؟

نه سی پی هست انگار که موقه تولد اکسیژن برای یه دیقه نرسیده به مغز اینطوری شدم منتها از نوع خفیفه

ولی اگه خواستی بهش فکر کنی فکر تنها کافی نیست در مرحله اول ازش بخواه آدرس و شماره اون همسرهای سابقشو ...

لایک داری استاتر حتما اینو در نظر بگیر

۱۷ سال اختلاف سنی داره و دوبار جدا شده فکر میکنی چرا؟  احتمالا آقا اون دوبارم اشتباههایی به تا ...

مشروب میخورده برای دومی اولی هم که انگار زنه فریبش داده جدا شدن

اره با خودمم میگم  تازه متوجه شدم طرف مشروبم میخورده زنش برا همین جدا شده

این سیاستشه . پیش خودش گفته برم یکی رو بگیرم که یه مشکل کوچیک داره که دیگه نتونه بهم حرفی هم بزنه .

این بابا اگه خوب بود دونفر از همه مهمتر مادر بچش ولش نمیکردن .ببین!  یه زن مگه تحت فشار زیادی باشه قبول میکنه که بچش ، بچه طلاق بشه . 

اصلا به درد نمیخوره .

با تنهاییت حال کن تا خدا یه گزینه خوب جلو راهت بذاره . 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
تا اون یه کوچولو مشکل چی باشه ولی در کل غرورم اجازه نمیده با یه مردی که یه بار تجربه ازدواج داشته بل ...

منم همینطور ببین من قیافم بد نیس  دانشگامم دارم میرم فقط مشکل پامه دیگه

مشروب میخورده برای دومی اولی هم که انگار زنه فریبش داده جدا شدن

اینا که نظر خودشه مهم اینه حرف اونارو بشنوی 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

حوب پس لزومی نداره نگران بچه باشی

اگه کارای روزانه زندگیتو راحت انجام میدی نگران نباش اعتماد به نفستو ببر بالا موردهای مناسبتری پیدا میشه ان شاءالله

عزیزم ۴۰ سالشه هاااا!!! هنوز سنت کمه یه خورده صبر کن بنظرم !!

ااره با خودمم میگم  همش تقصیر نگاه مردمه به  تا این رسیدم این دومین خواستگارمه😐 باعث شده فکر کنم قحطی  میاد