2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند تا شرکت بود واسه کار در منزل بسته بندی چسب برق و عروسک سازی که پول واریز کردیم ولی کلاهبرداری بود وسایل نفرستادن.اسمشونو نميدونم چون برادرشوهرم ثبت نام کرد که با هم کار کنیم.ولی الکی بود.

سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍
چطوری میتونم تو خونه یه کار انجام بدم که درامد داشته باشه برام؟کسی تا حالا این کارو کرده؟

من هم دنبال کار خانگی ام

سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍

ولی اگه یه شرکت معتبر پیدا بشه که من بتونم براش کار خونگی انجام بدم واقعا عالی میشد خیلی خرجمون زیاده اقامم حقوقش زیاد نیست حتی برا پول دکترم بعضی وقتا حیرون میمونیم

📢📢📢📢📢📢📢📢ایا #اوژن_تجارت_نگین_خلیج_فارس را میشناسید

#ایده_سازان_کیان_گلسار

#مرتضی_کیان#بتول_حسینی#دزدان_کار_در_منزل

#اوژن_تجارت_کلاه_بردار

#اوژن_تجارت

#اوژن_تجارت_نگین_خلیج_فارس

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

توجه. توجه

📛 #کلاهبرداری_جدید 📛

📛 #کار_در_منزل 📛

📛#کلاه_برداری_در_منزل 📛

📛 #اوژن_تجارت_کلاه_بردار📛

شرکتی بنام اوژن تجارت نگین خلیج فارس به عنوان ایجاد مشاغل خانگی،

#کار_در_منزل#شمع_سازی#مجسمه_سازی#زیورالات#شمع_ژله ای_و_جامد

اقدام به دریافت وجه از افراد نموده و بعد از واریز وجه تمام مشتریان را بلاک میکند

روزانه تبلیغات این شرکت برای جذب افراد در سایر گروه های تبلیغاتی و کانالها ارسال میشود، لطفا اطلاع رسانی کنید تا کسی به دام این افراد سودجو نيافتد و از این طریق به منظور ایجاد شغل خانگی هزینه پرداخت نکنند.

👈این شرکت کلاه بردار هست و بعد از دریافت وجه جوابگو نخواهد بود و به بهانه ای مشتریان را رد میکند

#کار_درمنزل_یا_کلاهبرداری_در_منزل

نمونه کلاه برداریها داخل پیج اینستا گرام هست،با سرچ کردن اوژن تجارت نگین خلیج فارس در اینستاگرام سایر کلاهبرداریها را مشاهده خواهید کرد.

https://instagram.com/ozhantejarat_kolahbardarr?utm_source=ig_profile_share&igshid=phakozozeb4i

لطفا در سایر گروه ها اطلاع رسانی کنید

#کلاهبردای_اوژن_تجارت_نگین_خلیج_فارس

#ایده_سازان_کیان_گلسار

#اوژن#تجارت_نگین_خلیج_فارس

#کلاهبردار#اوژن_تجارت_خلیج_فارس

#اوژن

#تجارت

#شمع_سازی

#شمع_ژله ای

#شمع_جامد

#کیف_چرم

#اوژن_کیش

اوژن تجارت

کار در منزل یا کلاه برداری در منزل

نمونه کلاه برداریها داخل پیج اینستا گرام هست،با سرچ کردن اوژن تجارت نگین خلیج فارس در اینستاگرام سایر کلاهبرداریها را مشاهده خواهید کرد.

https://instagram.com/ozhantejarat_kolahbardarr?utm_source=ig_profile_share&igshid=phakozozeb4i

لطفا در سایر گروه ها اطلاع رسانی کنید

وبلاگ های اطلاع رسانی کلاهبردای اوژن تجارت نگین خلیج فارس
#ایده#سازان#کیان#گلسار
#اوژن #تجارت #نگین #خلیج# فارس
#کلاهبردار# اوژن# تجارت# خلیج #فارس

http://ojantejarat.blogfa.com

سلام شرکت اوژن تجارت،یا ایده سازان کیان گلسار،یا کارافرین ۱۴۰۰، اینها همه توسط یه هرزه کلاهبردار سیده بتول حسینی تشکیل شده و کارشون کلاهبرداری هست به بهانهکار در منزل کلاهبرداری میکنند فریب این کلاهبردارن را نخورید