2777
2789
اره فرستادن بعدش دیگه از اینو اون فهمیدم کلاهبردارن و کارو تایید نمیکنن وسایلهارو صحیح و سالم پست کر ...

منم متاسفانه ثبتنام کردم 185000تومن هم براشون واریز کردم زنگ بزنم ارشاد شکایت کنم میتونم پولمو پس بگیرم؟؟

خدا لعنتشون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متاسفانه نمیدونستم/نمونه ساختم فرستادم.ب نظرت شکایت کنم؟فایده داره؟ آخه میگه تاییدنشده 50تومن دیگ ...

نمیدونم والله من امروزش که زنگ زدم وزارت ارشاد، فرداش از شرکت تماس گرفتن مشکلتون چیه منم گفتم که انصراف دادم وسایلهارو پس فرستادم تحویل گرفتین پولمو میخوام فرداش زنگ زد گفت ۱۵۰تومن عودت دادیم

سلام شرکت اوژن تجارت،یا ایده سازان کیان گلسار،یا کارافرین ۱۴۰۰، اینها همه توسط یه هرزه کلاهبردار سید ...

متاسفانه پول منو هم بالا کشیدن 😢😢😢 خدا لعنتشون کنه دزدای کثیف حرومزاده....

شماره کارت هم بنام سیده بتول حسینی بود دزد کثیف هرزه..بعد از واریز پول دیگه جواب نداد ...حتی کانال و سایت هم دارن و ادعا میکنن نماد الکترونیکی و مجوز پلیس فتا ...ولی همش دروغ بود جالبه و خیلی عجیبه من رفتم سایت پلیس فتا اسم شرکتشون هم بود شرکت کار در منزل پایا هنر..بهمین خاطر اعتماد کردیم .ولی از من و چند تا از دوستام کلاهبرداری کردن شاید میدونن بخاطر دودندگی دادگاه کسی نمیره شکایت کنه دلیر شدن و راحت دزدی میکنن.در این اوضاع بی پولی و بیکاری پول مردم ساده و بدبخت رو بالا میکشن خدا لعنتشون کنه 😔

سلام شرکت اوژن تجارت،یا ایده سازان کیان گلسار،یا کارافرین ۱۴۰۰، اینها همه توسط یه هرزه کلاهبردار سید ...

متاسفانه پول منو هم بالا کشیدن 😢😢😢 خدا لعنتشون کنه دزدای کثیف حرومزاده....

قطعا همه ی ما گول آدرس سایت که تو سایت پلیس فتا و بعدش تو اینماد بود رو خوردیم. من تو جفتش شکایت نوشتم! 

ممکنه ماها به تنهایی نتونیم کاری کنیم ولی اگر همه ی ماهایی که از سمتشون آسیب دیدیم تو سایت فتا و اینماد شکایت ثبت کنیم. و تعداد شکایات بره بالا، خوده اینماد متوجه میشه یه ریگی تو کفششونه و حداقل کاری که میتونه بکنه اینه که اسم سایت و شرکت رو از لیست خودش خارج کنه تا دیگه کسی بهشون اعتماد نکنه! 

به ادمین گفتم از دستت شکایت میکنم بهم گفت برید شکایت کنید آخرش مشخص میشه کی محکوم میشه! اینها برای شکایات فرد به فرد جواب قانع کننده و قانونی دارن ولی برای شکایت جمعی نمیتونن کاری کنن و همه ی آبروشون میره. لطفا اگر با من موافقید شکایتتون رو ثبت کنید اگر تو ثبت شکایت در اینماد و فتا به مشکل خوردین راهنماییتون کنم.

نمیدونم والله من امروزش که زنگ زدم وزارت ارشاد، فرداش از شرکت تماس گرفتن مشکلتون چیه منم گفتم که انص ...

سلام به چه شماری تماس گرفتین. اگر امکانش هست بگین ماهم شکایات کنیم

قطعا همه ی ما گول آدرس سایت که تو سایت پلیس فتا و بعدش تو اینماد بود رو خوردیم. من تو جفتش شکایت نوش ...

من ۹۹ تومان بابت ثبت نام دادم و دو هفته پیش هم ۱۲۰ تومان بابت وسیله ها واریز کردم قرار بود ده روزه برام بفرستن الان بهشون گفتم میگن به نوبت ارسال میشه به نظرتون چکار کنم.چجوری پولم و پس بگیرم؟