2777
2789

من برای کاردرمنزل ثبت نام کردم کارآفرین ۱۴۰۰،۱۸۰تومن هم پول واریز کردم تو پلیس فتا هم رفتم پیگیری کردم اسمشون بود با دوتا نماد یعنی این شرکت کلاهبرداره ؟ممنون میشم راهنمایی کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی کسی نمیشناسه؟یه جور کار در منزله تهران کرج و کیش میخاستم مطمین بشم بعدش برم پول براشون واریز کن ...

هنوز کههنوزه دارن کلاهبرداری میکنند از خیلیا این خانم شفیعی و سیده بتول حسینی و..و

من برای کاردرمنزل ثبت نام کردم کارآفرین ۱۴۰۰،۱۸۰تومن هم پول واریز کردم تو پلیس فتا هم رفتم پیگیری کر ...

عزیزم اونا کلاه بردار هستن براتون نمونه کار میفرستن بعدانجام میگن بایدکارشناسمون تایید کنه اگه خوب بود باهاتون قرارداد میفرستیم که همش دروغ وفیلمشون هست خواهرمن براش 10تا آهن ربا فرستاده بودن برای مگنت یخچال کارآسونی بود واز نمونه خودشون خیلی خیلی بهتر زد ولی بعدارسال دیگه ازشون خبری نشد پرسیدیم پول روپس میدین اگه تایید نشه گفتن نه 

دوستان عزیزم تو رو خدا گول نخورید این تبلیغات کار در منزل همش کلاهبرداری و دزدی یه...سیده بتول حسینی و چسب برق و ...تحت عنوان کار در منزل بسته بندی مگنت پاکت پول اینها همش دزدی و دروغه 

جالب اینه که برای خودشون سایت و کانال هم دارن بخدا همش دروغه کانالی هم هست بنام سیده بتول حسینی که دزدی و کلاهبرداری یه...پول که به حسابشون بریزید دیگه جواب نمیدن یا بلاک میکنن دوست خودم 600 هزار تومان به حساب ریخت برای کار بسته بندی چسب برق و بسته بندی  ولی کلاهبرداری بود حتی شکایت هم کرد ولی هیچ نتیجه ای نگرفت بیچاره پول شکایت هم از جیبش رفت🙁🙁🙁

خدا لعنتشون کنه همشون دزدن کاناهای بسته بندی چسب برق‌‌‌..بسته بندی مگنت یخچالی ساخت پاکت پول و...همش کلاهبرداریه گول نخورید خیلی راحت شماره حستب هم میدن پول میگیرن که وسیله میفرستن و ادعا میکنن ماهی چهارمیلیون درآمد داره ولی بعدش دیگه جواب نمیدن حتی شکایت کردن هم نتیجه ای نداره چون خیلی دودندگی داره و آخرش هم قابل اثبات نیست😟😓

کاش زودتر اینجا اومده بودم و پیام ها رو دیده بودم .رفتم تو سایت فتا ‌و نماد الکترونیک دید جداز دارن منم پول رو زدم ..فکر کردم واقعیه ...چقدر حالم بد شد پول قرض کردم و کلی گفتم کارم جور شد پس میدم. واای چقدر بد شد.

صبحشاد لطفا میگید چی شد؟براتون کار فرستادن؟یا کلاهبرداری بود؟ آخه منم میخوام ثبت نام کنم الان دو دل ...

دیوونگی نکن تو رو خدا. منم ریختم و کلی فحشم داد و بلاک کرد  . پولمم رفت. میفرستن درست میکنی میفرستی میگن تایید نشد. همش الکیه. خواااااهش میکنم نکن.

#هشدار_اعضا
🍃🍃🚨🚨🍃🍃
سلام مروارید جونم.
میخاستم درباره یه کلاهبرداری حرف بزنم که خانومای دیگه مثل من گول نخوردن و خدای نکردن باعث ناراحتیشون نشه.
چند وقت پیش یه اگهی تو شیپور دیدم ک درباره کار در منزل بود و به این صورت ک یا پاکت پول درست میکردی یا مگنت. شرکتی ب اسم پایاهنر دارن و سر مردم کلاه میزارن. میگن ۱۸۰ واریز کنین برا ثبت نام. ۱۵ تا مگنت میفرستن ک اهنربای پشتش رو بزنی و دو سه تا ورق ک پاکت پول درست کنی میگن اگه کارتون تایید شد ک باز میفرستیم نشد این پولی ک گرفتیم ب عنوان خصارت مال ماست. بعد ک درست کردی فرستادی بلاک میکنن و میگن کارتون تایید نشد. خودم ده نفری میشناسم ک گولشو خوردیم و هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم حداقل شما تو کانالتون بزار ک خانومای دیگه گول نخوردن.شماره حساب به اسم بتول حسینی بود. الانم ی کانال میفرستم براتون همین الان با سرچ تو تلگرام پیداش کردم .خواهش میکنم بخونش و کمکمون کن حداقل کسی امید نداشته باشه از کسی نتونن کلاهبرداری کنن.
خواااااااااااهش میکنم بزار کانالت. من بابت این قضیه خیلی ضربه خوردم نمیخام کس دیگه هم گولشو بخورن
توی گوگل سرچ بزنین:
پایا هنر پاکت پول.
یا
پایاهنر بتول حسینی
سایتای دیگه رو بگردین که دربارش نظرسنجی گذاشتن و هرکسی که ثبت نام کرده به بهونه ی ردشدن بعدازکارشناسی، پولش خورده شده.
هیچکسی هم ازشون شکایت نمیکنه. چون هرکس بخواد شکایت کنه باید ۵۰۰ هزار تومن واسه طرح شکایت هزینه کنه.
واسه همین ارزشی نداره بخاطر ۱۸۰ تومن بیان شکایت کنن و ۵۰۰ تومن دیگه هم بدن.
واسه همینه شکایت ازشون نمیشه.
فقط باید معرفیشون کنیم به بقیه که کس دیگه ای گولشونو نخوره.
💖🅾💖
@ideahaye_banoo

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
دیوونگی نکن تو رو خدا. منم ریختم و کلی فحشم داد و بلاک کرد  . پولمم رفت. میفرستن درست میکنی میف ...

تو ایک کانال هم ب ادمین گفتم نوشت ک کسی گول نخوره شما هم مواظب باشین بچه ها

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
نمونه فرستادن واست؟

اره فرستادن بعدش دیگه از اینو اون فهمیدم کلاهبردارن و کارو تایید نمیکنن وسایلهارو صحیح و سالم پست کردم یه هفته خبری نبود ازشون تا اینکه با وزرات ارشاد تماس گرفتم و شکایت کردم بهم زنگ زدن از پایا هنر ۱۵۰تومن از پولمو برگردوندن

اره فرستادن بعدش دیگه از اینو اون فهمیدم کلاهبردارن و کارو تایید نمیکنن وسایلهارو صحیح و سالم پست کر ...

من متاسفانه نمیدونستم/نمونه ساختم فرستادم.ب نظرت شکایت کنم؟فایده داره؟
آخه میگه تاییدنشده 50تومن دیگم بده بازوسایل بدم بهت درست کنی

عزیزم اونا کلاه بردار هستن براتون نمونه کار میفرستن بعدانجام میگن بایدکارشناسمون تایید کنه اگه خوب ب ...

دقیقا همینطوره

از من 200 هزار تومن گرفتن و نهایتا گفتن کارتون تایید نشد و گفتن با پرداخت 200 تومن دیگه فرصت دیگه میدیم. من تو سایت پلیس فتا شکایت نوشتم و فرستادم. اسم سایتش هست پایاهنر کسب و کار رادین هم بهش میگن. روز به روز دارن گردن کلفت تر میشن. هرکسی ازشون آسیب دیده حتما شکایت کنه تا ریششون بخشکه. ظاهرا چند ساله دارن این مدلی کلاهبرداری می کنن.