2777
2789
چی بگم من که اعتقاد ندارم آدمای معمولی این حسو داشته باشن میگن هیچ گناهی نباید داشته باشه طرف

نه گفت نماز اینامیخونه ولی حجاب ایناش معمولیه.

ولی چن وقته سهل انگارشده.

میگه چاکراهای مختلفیه این یه نمونشه

😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 خدایا منو گاو کن

ار اسمون هفتم پیغامرسید بزودی به ارزوت میرسی....

گاو شدنت مبارک

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
اره اون بنده خدا هم ب شوهرش نمیگه گفت شایدبگن دیوونست

نه اتفاقا من طاقت نمیارم خیلی به دلم بد میاد بی قرار میشم ، اوایل میگفت بدبینی ولی میدید واقعاً همین طور میشه کم کم درکم میکنه و دیگه امروزا میخواد بیشتر برم دنبالش تا بتونم کنترل و هدایتش کنم حس هامو تا کمتر آسیب ببینم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
باور کن هم خوابهام درست تعبیر میشه هم حدسام 

منم مثل شمام. جدیدا خوابهام کم شده.چون یکبار به یه نفر گفتم این موضوع رو.نباید میگفتم.

هرچند اون هم مثل من بود

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
چشم سوم همون چاکرای ششم هست که بین دو چشم روی پیشانی کمی بالاتر از خط ابرو ، بعضی آدما تو بدو تولد چ ...

مرحله مدیتیشنو بگو لطفا 

خدایا بهت وصل میشم ک به ارامش الهی برسم
مرحله مدیتیشنو بگو لطفا 

مرحله اول همون تمرین  مدیتیشن که همه انجام میدن ، دومی تمرین شمع سومی تمرکز ، که بین دوم و سوم کم کم چشم سوم فعال میشه ، مال من به مرحله هفت نرسید و استادم گفت مال تو از اول نیم باز بود و چون بعدش یه سری چیزا حس میکردم و می شنیدم عذاب کشیدم و نخواستم ادامه بدم 

مرحله اول همون تمرین  مدیتیشن که همه انجام میدن ، دومی تمرین شمع سومی تمرکز ، که بین دوم و سوم ...

چیا دیدی یا شنیدی؟مگه کلاسش رفتی ک استاد داشتی؟

منو مهربونی فرسخ هاااا از هم دوریم زندگیم من خاک پای شما✌✌❤❤💘💘عزیزمی از دعای قشنگتم خیلی ممنونم

ای بابا عزیزم این چه حرفیه خدانکنه عشقولی من😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘فداتشم گلممممم😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤

آره استاد داشتم ، ترجیح میدم در موردشون زیاد صحبت نکنم ببخشید 

بنظرت برم دنبالش یا نه ؟ اخه دوس دارم اتفاقای خوبو ببینم از قبل ولی بد هارو نه 

بنظرت برم دنبالش یا نه ؟ اخه دوس دارم اتفاقای خوبو ببینم از قبل ولی بد هارو نه 

نه 😣😣 نرو دنبالش خوب نیست ، همیشه چیزایی حس میکنی که نمیتونی براش دلیل بیاری و کلا ارتباطاتت از حالت طبیعی خارج میشه ، من هنوزم که هنوزه حس میکنم بعضی اتفاق ها و عذاب میکشم همش دست و پا میزنم و میگم به نزدیکانم ولی اونا درک نمیکنن فقط همسرم درک میکنه ، اونم بعد چند سال که از نزدیک این اتفاق ها رو دید درک میکنه ، خیلی سخته متفاوت بودن