2777
2789
عنوان

نی نی میخوام😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3277 بازدید | 147 پست

ایشالا توام نینی دار میشی

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

آره مخصوصا اینکه تو این گرونی و بی پولی بزنه تی وی رو بشکنه

شب و روز نذاره بخوابی و از بیخوابی ضعیف و عصبی شی

بیرون که میری نتونی کنترلش کنی و هم خودشو بزنه هم تورو

جیغ بنفش بکشه و گریه کنه و خونه نشین شی و و و ... 

🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مجردی مگه؟

نه متاهلم ولی هنوز قسمتم نشده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
انشالله خدا دامنتو سبز کنه.‌‌‌‌... نداری ببینی چقدر عذاب میده آدمو😐

فکرنمیکنم زیادعذاب داشته باشه چندنفردوروبرمن بچه کوچیک دارن یعنی من هرچی اینارومیبینم زن ومردهردوعشق میکنن بااین بچه .کاش این عذابای شیرین نصیب همه آرزومندابشه

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
انشالله خدا به منو همه منتظرا یه نی نی خوشگل و سالم و تپلی بده😢🙏

الهی آمین

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
آره مخصوصا اینکه تو این گرونی و بی پولی بزنه تی وی رو بشکنه شب و روز نذاره بخوابی و از بیخوابی ضعیف ...

انقد حسرت کشیدم که بخاطر حسرتام سختیاشو میتونم تحمل کنم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
فکرنمیکنم زیادعذاب داشته باشه چندنفردوروبرمن بچه کوچیک دارن یعنی من هرچی اینارومیبینم زن ومردهردوعشق ...

آره واقعا

الهی آمین😔💓

خدا زودى مامانت بكنه گلم🌹وقتى اذيت هاشو ببينى ميخواى فقط يكمى وقت خواب داشته باشى انقدر زندگى رو قاطى ميكنه كه اسم خودتم يادت بره فقط بخواى چند روز فرار كنى مال خودت باشى🙁🙁🙁🙁

فکرنمیکنم زیادعذاب داشته باشه چندنفردوروبرمن بچه کوچیک دارن یعنی من هرچی اینارومیبینم زن ومردهردوعشق ...

منم بچه های مردمو میدیدم که خوشی زد زیر دلم و دوماه بعداز عروسی باردار شدم 😐😐😐😐 الان بیا و ببین که هرچی دعوا و بحثه بین من و شوهرم زیر سراین بچه اس😁😁 گریه کنه جیغ بزنه بیفته زمین دعوا میشه الله اکبر

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خدا زودى مامانت بكنه گلم🌹وقتى اذيت هاشو ببينى ميخواى فقط يكمى وقت خواب داشته باشى انقدر زندگى رو قا ...

دقیقا دلم میخواد روزی یک ساعت بچم و یکی نگهداره من یخوره به خودم برسم😭😭😭

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
صب فیلم سینمایی دونفر و نصفی رو گذاشته بود.با اینکه اقدام نیستیم انقدر اشک ریختم ک نگوووو😔😢😢

وای چقدر اون بچه تو فیلم نازه آخه،دیوونش شدم از اول تا آخر فیلم قربون صدقش میرفتم نازش میدادم 😣اصن حرصم گرفته بود😂

الهی چ همتون نینی میخواین... انشاالله خدا هم ب من ک منتظرم بعد عید ی نینی سالم بیاد تو بغلم بده هم ب همه ی کسایی ک نینی میخوان... آمین😇😇

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗