دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
فکرنمیکنم زیادعذاب داشته باشه چندنفردوروبرمن بچه کوچیک دارن یعنی من هرچی اینارومیبینم زن ومردهردوعشق میکنن بااین بچه .کاش این عذابای شیرین نصیب همه آرزومندابشه
خدا زودى مامانت بكنه گلم🌹وقتى اذيت هاشو ببينى ميخواى فقط يكمى وقت خواب داشته باشى انقدر زندگى رو قاطى ميكنه كه اسم خودتم يادت بره فقط بخواى چند روز فرار كنى مال خودت باشى🙁🙁🙁🙁
فکرنمیکنم زیادعذاب داشته باشه چندنفردوروبرمن بچه کوچیک دارن یعنی من هرچی اینارومیبینم زن ومردهردوعشق ...
منم بچه های مردمو میدیدم که خوشی زد زیر دلم و دوماه بعداز عروسی باردار شدم 😐😐😐😐 الان بیا و ببین که هرچی دعوا و بحثه بین من و شوهرم زیر سراین بچه اس😁😁 گریه کنه جیغ بزنه بیفته زمین دعوا میشه الله اکبر
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خدا زودى مامانت بكنه گلم🌹وقتى اذيت هاشو ببينى ميخواى فقط يكمى وقت خواب داشته باشى انقدر زندگى رو قا ...
دقیقا دلم میخواد روزی یک ساعت بچم و یکی نگهداره من یخوره به خودم برسم😭😭😭
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
الهی چ همتون نینی میخواین... انشاالله خدا هم ب من ک منتظرم بعد عید ی نینی سالم بیاد تو بغلم بده هم ب همه ی کسایی ک نینی میخوان... آمین😇😇
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗