2777
2789
عنوان

نی نی میخوام😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3277 بازدید | 147 پست

زندگی بدون بچه سردوکسل وخسته کننده میشه .شایدباورتون نشه من 15ساله آرزودارم وقتی باشوهرم مسافرت میرم ی بچه کوچیک روی پام باشه توماشین .اون شیطنت کنه ومن قربون صدقه ش برم .حسرت خیلی چیزارودل خیلیهامون موندخدایاشکرت😔😔😔

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
دقیقا دلم میخواد روزی یک ساعت بچم و یکی نگهداره من یخوره به خودم برسم😭😭😭

شايد باورت نشه ولى من ايران نيستم اينجام تك و تنهام شوهرم ميره سر كار وقتيم كه مياد خونه انقدر خسته هست كه ديگه نتونه بچه رو نگهدراه منم و من تك و تنها يه وقت پيدا نميكنم حموم برم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انقد حسرت کشیدم که بخاطر حسرتام سختیاشو میتونم تحمل کنم

از من بیشتر کشیدی؟  من انقد عاشق بچه بودم که فقط به خاطر بچه تو 17 سالگی ازدواج کردم... از همون اول عروسی به اصرار من همسرم راضی شد جلوگیری نداشته باشیم

باردار شدم و از خوشحالی رو ابرا بودم که 12 هفته سقط شد

بعداز سقطمم به عشق بچه بازم جلوگیری نداشتم و یک سال انتظار کشیدم.. یک سال شب و روز گریه کردم

عین دیوونه‌ها از صبح تا شب دراز میکشیدم و به دیوار زل میزدم

هفته به هفته ظرف نمیشستم

حمومم که هیچی

داغون بودم از عشق بچه داشتم میمردم.. کلی هزینه کردم تا سر یک سال باردار شدم... از همون اول ضعف و غش و فشار پایین و تهوع و سردردای وحشتناک و تحمل کردم

میرفتم دکتر تو خیابون و تو مطب بی هوش میشدم از ضعف.. سرکلاژ شدم.. دیگه چی بگم؟  پیر شدم تا این بچه اومد.. نصف عمرمم کم شد تا الآن 2 سالش شد.( نزدیکِ 2سالِ)

🖤

الهی چ همتون نینی میخواین... انشاالله خدا هم ب من ک منتظرم بعد عید ی نینی سالم بیاد تو بغلم بده هم ب ...

الهی آمین عزیزم انشالله بیای خبرشو بهمون بدی 😍

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
زندگی بدون بچه سردوکسل وخسته کننده میشه .شایدباورتون نشه من 15ساله آرزودارم وقتی باشوهرم مسافرت میرم ...

امیدوارم این چشم انتظاری طولانی مدت حالا دیگه تموم بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشی

من وقتی ی جایی میریم که بچه کوچیک دارن شوهرم بغلشون میکنه باهاشون بازی میکنه بخدای محمد،دوست دارم همون لحظه قلبم بایسته واینهمه حسرت روتونگاه همسرم واونهمه ترحم روتونگاه اطرافیان نبینم

از من بیشتر کشیدی؟  من انقد عاشق بچه بودم که فقط به خاطر بچه تو 17 سالگی ازدواج کردم... از همون ...

الهی عزیزدلم چقدر سختی کشیدی😢خدا حفظش کنه در پناه خودش❤❤❤❤❤❤

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من وقتی ی جایی میریم که بچه کوچیک دارن شوهرم بغلشون میکنه باهاشون بازی میکنه بخدای محمد،دوست دارم هم ...

آخ گفتی بعضی وقتا با بغض با خدا حرف میزنم میگم ای خدا منم مادر بشم یه بچه سالم بیارم شوهرمو به آرزوش برسونم😔

امیدوارم این چشم انتظاری طولانی مدت حالا دیگه تموم بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشی

ممنونم عزیزم😔😔😔خسته شدم ازتنهایی ازشرمندگی ازهمه چی 

من وقتی ی جایی میریم که بچه کوچیک دارن شوهرم بغلشون میکنه باهاشون بازی میکنه بخدای محمد،دوست دارم هم ...

عزیزم کاری انجام دادی؟ از روش کمک باروری استفاده نکردی؟

منم 4 سال این عذابارو کشیدم که امسال خدا لطفشو شامل حالم کرد

واقعا سخته

امیدوارم اخرین روزای انتظارت باشه و یه نی نی ناز بیاد به دلت

وقتی پریود میشم خودم کم غصه دارم،شوهرم از سرکار میاد قیافه ناراحت و ناامیدشو میبینم دلم از غصه میترکه😢😢😢

شايد باورت نشه ولى من ايران نيستم اينجام تك و تنهام شوهرم ميره سر كار وقتيم كه مياد خونه انقدر خسته ...

درکت میکنم بخدا😑😑😑 من تازه حموم بود بچم درخموم جیغ میزد گریه میکرد نفهمیدم چطور حموم کردم 😟😟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰