2777
2789
عنوان

نی نی میخوام😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3277 بازدید | 147 پست
عزیزم دعا کن واسم

من همیشه اول برای منتظرا دعا میکنم بعد برای خودم انشالله تاپیک نی نی دار شدنتو بزنی گلم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عاشق ای بچم،نمیدونم کیه همش نگاش میکنم خیلی نرم و تپل مپلیه😟😣😟😚

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نمیشم بخدا.حدوددوسال پیش رفتم پیش ی دکتری فوق تخصص غددبودگفت خانم شمایه درخت خشکی آیامیشه شماروسبزوآ ...

غلط کرد اون دکتر مگه نعوذ بالله خداس چطور میتونه یه بنده رو از خالقش ناامید کنه.اون میتونه هر کاری بکنه قادر متعاله دنیا رو برای ما ساخته اونوق یه بچه به منو تو دادن کاری نیس براش عزیزم

هیییییییچ وقت ناامید نباش.اون خدای ما هم هست همیشه امیدوار باش و دعا کن

رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثن

رب هب لی من لدنک ذریتا طیبه انک انت سمیع الدعا

اینا رو همیشه بخون

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
منم پسرم تازه7 ماه از دست دادم هنوز وسایلش جمع نکردم همش چشم به راهشم😢😢

عزیزدلم خدابه دلت صبربده وجای پسرتوبرات سبزکنه بحق فاطمه زهرا.😔😔😔😔.ببخشیدشوهرم اومدحالم گرفته وبدبودگفت بریم بیرون ی دوری بزنیم .داستان من خیلی طولانیه اگه شدامشب تاپیک میزنم وهمه رومیگم

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
عاشق ای بچم،نمیدونم کیه همش نگاش میکنم خیلی نرم و تپل مپلیه😟😣😟😚

عزیزدلم حالتوخوب میفهمم نمیدونم چی بگم فقط خداروبه فاطمه ی زهراقسم میدم که هرچه زودتردامنت سبزبشه وحسرتات تموم بشه

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
خب عزیزم آدم از نوشتار ممکنه چندجور برداشت داشته باشه گفتم شاید حرفت باعث ناراحتی دوستامون بشه معذ ...

قربونت برم عزیزم سوتفاهم شده شما ببخش😚😚

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
عزیزدلم حالتوخوب میفهمم نمیدونم چی بگم فقط خداروبه فاطمه ی زهراقسم میدم که هرچه زودتردامنت سبزبشه وح ...

فدای دل مهربونت بشم انشالله توام به آرزوت برسی عزیزم

ببخشیدآبجی منم خیلی ناراحت بودم قصدناراحت کردن شمارونداشتم😍😍😚😚

قربونت برم انشالله به خواسته ی دلت برسی😗😗

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
غلط کرد اون دکتر مگه نعوذ بالله خداس چطور میتونه یه بنده رو از خالقش ناامید کنه.اون میتونه هر کاری ب ...

احسنت خیلی عالی گفتی👌😘

انشالله خدا دامنتو سبز کنه.‌‌‌‌... نداری ببینی چقدر عذاب میده آدمو😐

ماها که نداریمش آرزومونه داشته باشیم و ۲۴ ساعته عضابمون بده فقط داشته باشیمش اخه خیلی انگیزه است واسه ادامه زندگی 😔😔