2777
2789
عنوان

نی نی میخوام😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3277 بازدید | 147 پست
امروز داشتم به مادرشوهرم میگفتم فتنه ی ما این بچس😂 اگه میدونستم باید واسه همه چیش جواب پس بدم حتی گ ...

عزیزم فکر نمیکنی اینجا جای مناسبی واسه این حرفا نیست؟

آدم وقتی چیزیو دلش میخواد هرچقدرم بخوای بگی خوب نیست اون دیگه دلش میخواد 

خدا بچتو حفظ کنه برات ولی چون تجربه نکردی نمیتونی درک کنی..خداروشکر که تجربه نکردی

وای این حرفو نزن امید داشته باش که مادر میشی

نمیشم بخدا.حدوددوسال پیش رفتم پیش ی دکتری فوق تخصص غددبودگفت خانم شمایه درخت خشکی آیامیشه شماروسبزوآبادکرد؟بروبرای همسرت زن بگیر باورت نمیشه خودم صدای تکه تکه شدن قلب وجگرووجودموشنیدم توخیابون مثه دیوونه هازارزدم تارسیدم خونه

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز داشتم به مادرشوهرم میگفتم فتنه ی ما این بچس😂 اگه میدونستم باید واسه همه چیش جواب پس بدم حتی گ ...

رفتیم مسافرت بعد این فسقل جیغ میزنه گریه میکنه شوهرم ازون ور هول من از اینور بهش میگم شیرخشک درست کن اون از اونور داد که دارم درست میکنم دیگه انقد سرهم جیغ و داد کردیم که بچه خودش کم اوورد 😐اصن شده عامل نزاع و خشونت قبلا انقد شوهرم ارووم بود الان تا این جیغ میزنه اون هول میکنه ازم میگیرتش 😐که داد نزنم 😅

تازه رفته بودم اشکای صورتمو شسته بودم دوباره یادم آوردی منم پسرمووو میییخااااام اگه بود الان یکسال و شش ماهش بود قطعا تا الان یاد گرفته بود مامان صدام کنه😢😢😢😢😢😢

شوهرم کارگره وضع مالی مون خوب نیس که آی وی اف و این چیزا بتونیم انجام بدیم ای خدااا خیلی دلم گرفته😔

توکل و امیدت بخدا باشه 

تا خدا نخواد نمیشه

منم با زحمت پول ای وی اف جور کردم ولی نشد و بچه دار نشدم

منم نی نی ندارم با حسرت ب بچه ها نگاه میکنم الانم ک دارم مینویسم اشک پر چشمامه خیلی در کت میکنم انشا ...

مرسی عزیزدلم 💓💓💓💓

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تازه رفته بودم اشکای صورتمو شسته بودم دوباره یادم آوردی منم پسرمووو میییخااااام اگه بود الان یکسال و ...

وای قربون دلت بشم😢😢چه سخته ای خدااا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
برو مرکز ناباروری دولتی شهرتون

پول سونوگرافی و دکتر زنان رو بزور جور میکنم،مرکز ناباروری بدون پول نمیشه