2777
2789
عنوان

نی نی میخوام😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3277 بازدید | 147 پست
الهی عزیزدلم چقدر سختی کشیدی😢خدا حفظش کنه در پناه خودش❤❤❤❤❤❤

مرسی گلم ان‌شاءالله😘 ولی من ناراحت میشم میبینم این روزاتونو با غم و غصه خراب میکنین

شاد باشین، وقتی شاد باشین هم زودتر باردار میشین

هم بعداز زایمان حسرت روزای گذشته رو نمیخورین که ای وای چرا شاد نبودم چرا از زندگی لذت نبردم

🖤

آخ گفتی بعضی وقتا با بغض با خدا حرف میزنم میگم ای خدا منم مادر بشم یه بچه سالم بیارم شوهرمو به آرزوش ...

سرخاک مادرم که میرم چندقبراونطرفترقبریه مردیه که اجاق کورازدنیارفت باورکن ی حس غریب ودلگیری داره که نگودورهمه ی قبراپنجشنبه هاپرازآدمه اماقبراون سوت وکوره هیچکس دورش نیست همیشه خاک گرفته وتنهاست .میدونم آینده ی منم همینه

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرم کارگره وضع مالی مون خوب نیس که آی وی اف و این چیزا بتونیم انجام بدیم ای خدااا خیلی دلم گرفته😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
سرخاک مادرم که میرم چندقبراونطرفترقبریه مردیه که اجاق کورازدنیارفت باورکن ی حس غریب ودلگیری داره که ...

خدا نکنه قربون دلت برم،انشالله قسمت ما هم میشه فداتبشم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مثه ما ۹۹درصد دعواهامون سر بچه س بخدا 

امروز داشتم به مادرشوهرم میگفتم فتنه ی ما این بچس😂 اگه میدونستم باید واسه همه چیش جواب پس بدم حتی گریه مردن بی دلیلش 😐😐😐به این زودی باردار نمیشدم 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
عزیزم کاری انجام دادی؟ از روش کمک باروری استفاده نکردی؟ منم 4 سال این عذابارو کشیدم که امسال خدا لط ...

آره عزیزم برای آی وی اف اقدام کردم اماگفتن رحمت اندازه ی رحم ی دختربچه ست نمیشه هیچی ازخودم ندارم ن تخمک ن رحم هیچی

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
مرسی گلم ان‌شاءالله😘 ولی من ناراحت میشم میبینم این روزاتونو با غم و غصه خراب میکنین شاد باشین، وقت ...

سعی خودمو میکنم مخصوصا جلو شوهرم همش در تلاشم که بهش روحیه بدم،واقعا غصه خوردن مشکلی حل نمیکنه حتی باعث استرس میشه،ولی گاهی وقتا مخصوصا دم غروب بدجور دلم میگیره

آره عزیزم برای آی وی اف اقدام کردم اماگفتن رحمت اندازه ی رحم ی دختربچه ست نمیشه هیچی ازخودم ندارم ن ...

قربونت برم تازه یادم افتاد تو تاپیکم بودی...گلم چرا نی نی از پرورشگاه نمیارین؟ 

🖤

مگه چند ساله ازدواج کردی

هفت ساله ولی سه چهار ساله اقدامیم

سعی خودمو میکنم مخصوصا جلو شوهرم همش در تلاشم که بهش روحیه بدم،واقعا غصه خوردن مشکلی حل نمیکنه حتی ب ...

ان‌شاءالله خیلییییییییی زووووووود همتون نی نی دار شین، یه نی نی سالم و ناز

خیلی زووووود

توکل به خدااااا😘

🖤