2777
2789
عنوان

زندگی پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 78 پست
شبکه چهار ماه رمضون ها ۳۰ قسمت پخش میشهتوی تلوبیون میتونی ببینیاصلا همین گوگل سرچ کن هر قسمت ینفر می ...

باید دانلودشون کنم ببینم خیلی حالم بد شد نامزدم اینجور شد

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه خارج از دنیای ما چیزی نمیگفته؟یعنی جدا از کما و اطرافیان

زندگی پس از زندگی رو برو ببین من از وقتی دیدم خیلی از حدیث ها و اینا برام معنی شد

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
پرکشیدمطمئنم دیگه منو یادش نیستبه شدت بهم وابسته بودولی دیگه منو ذره ای هم به یاد نمیاره

ببخشید ولی فکرمیکنم آدمای گناهکار بیشتر به یاد میارن

ولی آدمای پاک انگار چون جزیی از روح الهی هستند میرن

مثل نامزدم نمیخوام تعریف کنم ولی یه پسر به شدت پاک ساده تمیز و خوب هست یعنی تو این تجربه کم میگه یاد ما نیفتاده رها و آزاد بوده در ارامش

من وقتی عمیق خوابم یهو از خواب میپرمقششششنگ متوجه میشم روحم از پاهام وارد بدنم میشه تا به سرم برسهبی ...

واکنش بختک😁🧐

عزیزم بهش میگن فلج خواب نهذمرگ

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

واکنش بختک😁🧐عزیزم بهش میگن فلج خواب نهذمرگ

نه بختک با خروج روح که سفر روح هست فرق داره عارفان سفر روح انجام میدن

دخترم خیلی دوستم داشت خیلیولی از وقتی پرکشید حس میکنم دیگه منو از حافظه ش پاک کردناون دیگه منو اصلا ...

نیومده به خوابت؟

نه خارج از دنیای ما چیزی نمیگفته؟یعنی جدا از کما و اطرافیان

آها نمیدونم والا

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

واکنش بختک😁🧐عزیزم بهش میگن فلج خواب نهذمرگ

بختک و فلج خواب انگار جسم سنگین افتاده روت

نمیتونی تکون بدی بدنت و یا داد میزنی انگار صدات در نمیاد

من متوجه میشم تا میهوام بیدار بشم ی چیزی مث هوای سنگین از نوک انگشتای پام میلرزه و وارد بدنم میشه

دخترم خیلی دوستم داشت خیلیولی از وقتی پرکشید حس میکنم دیگه منو از حافظه ش پاک کردناون دیگه منو اصلا ...

خدا صبرت بده

چند سالش بود؟

نه پاک نکردن ولی یجوریه که تعلقات ابن دنیا اونجا کنار میره جاهای قشنگ نشونشون میدن میرن

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
نه بختک با خروج روح که سفر روح هست فرق داره عارفان سفر روح انجام میدن

خب ایشون علائم بختک گفت🙂🤕

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت