2777
2789
عنوان

نی نی میخوام😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3277 بازدید | 147 پست
ی زن بیوه بایه پسر10ساله بودیک کلمه خونواده همسرم گفتن مانمیتونیم بچه روقبول کنیم زنه گفت میدمش به ب ...

چقدر راحت میخواست بگذره از بچش

نکن اینکارو گلم درسته منم مثل خودت حسرت کشیده م،ولی با دست خودت اینکارو نکن با زندگیت ،از حرفات معلومه شوهرت خیلی دوستت داره خداروشکر ،توام که عاشقشی از اینکاری که کردی معلومه،زندگیتونو بکنید عزیزدلم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی شب رفتم خونه ی بابام اینقدرزارزدم که دلم برای خودم کباب شدبابام دادزدسرم که غماتومیاری برای ما

عزیزم کسی نمیتونه درک کنه این شرایطو جز شوهرت چون تجربه نکردن

خدادوشکر کن شوهرت خوبه و خودتو آروم کن لااقل بخاطر شوهرت

مطمئنا اونم از ناراحتی تو ناراحت میشه

منم خیلی دلم نینی میخواد 😢😢😢😢😢 ازین لباس سرهمیا تنش کنم کلاهشم سرش کنم مثل عروسک بشه😞😞😞😞😞

ای جونممم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من اینقدرعاشق همسرم هست واینقدراون بهم محبت کرده غمخوارم بوده وهمیشه پشتم بوده که عذاب وجدان دیوونم ...

چرا اینقدر خودتونو عذاب میدین؟گناه دارین هردوتون، همکار شوهرم پولدااااار زنش پولداااااار بچه دار نمیشدن، رفتن از طریق آزمایشگاهی  جنین رو تو شکم یه زن دیگه ای کاشتن، هزینه اش هم زیاد بود، ولی بچه مال خودشونه، چرا اینکارو نمیکنید؟

ای جونممم

یکی تو اتوبوس دیدم همینجور مامانش بغلش کرده بود از پشت دقیق انگار عروسک بغلش بود اینقدر دلم خواست که نگو ولی چه فایده که فعلا خدا بهم نمی‌ده هر چی دعا میکنم😢😢😢😢😢😢😢😢