2777
2789
عنوان

عروسی دیشب💕

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 42 پست
من داداش ۲۲ سالم فوت شد خانواده عموم ۲۰ روز نشده عروسی گرفتن ب چه مفصلیییی همممه هم رفتن بزن و برقص ...

ای باباچطور دلشون اومد؟ 😢

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

بچه ها یه چیز بگم ..مامان من اختلاف سنیش با من کمه بعدم جووونه.....سه سال پیش عقد برادر شوهرم مامانم مثل همیشه خوشکل و شیک اومده بود بعدم تازه دماغشو عمل کرده بود ..........همسایه مادر شوهرم تو جشن  از مادرشوهرم مامانموو  خواستگاری کرده بود مادر شوهرم گفت بهش گفت این مادر عروسمه............مامانم اختلاف سنیش با شوهرم 11 ساله با منم 15 سال

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یکسال واسه زن داداشم وایستادم آخه جوون بود..‌بعد پدر بزرگ شوهرم فوت کرد که ۹۲ سالش بود...ولی مامانش مجبورمون کرد که تا سالش وایستیم و عروسیم افتاد تو پاییز...خدا ازشون نگذره...عروسی تو بهار و تابستون رو دوست دارم....خیلی ظلمه تو تا جوون بخاطر کسی که سنی ازش گدشته و عمرش رو کرده بخوان وایستن...دوسال و ۹ ماه عقدم طول کشید...دوران مزخرففففففففف

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
عجب عمه هایی اومدن اونجا گریه کنند خوب نمی یومدن.

کسی ندید اونم من رفتم بالا اتفاقی دیدم ولی یکیشون اومد پایین شاباش کرد و رفت 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

من داییم فوت شد یه دایی دیگه ام عروسی پسرش بود هفته بعدش کنسل نکردن و گرفتن از خانواده ما هیچکس نرف اونایی هم ک رفتن ۵ ۶ نفر بودن خلاصه عروس بود و جمعی از فامیلاش ؛۵ ماه ک خیلی خوبه ب نسبت

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
من یکسال واسه زن داداشم وایستادم آخه جوون بود..‌بعد پدر بزرگ شوهرم فوت کرد که ۹۲ سالش بود...ولی ماما ...

واااااای چه بد😞دیگه واسه آدم های پیر 1سال صبر کردن جایز نیس

من داییم فوت شد یه دایی دیگه ام عروسی پسرش بود هفته بعدش کنسل نکردن و گرفتن از خانواده ما هیچکس نرف ...

آره اما هیچ جوره قانع نمیشدن

کسی ندید اونم من رفتم بالا اتفاقی دیدم ولی یکیشون اومد پایین شاباش کرد و رفت 

شاباش گرفت بعد رفت بالا دوباره گریه کرد؟ ......عمه خانوم بلا  

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
بچه ها یه چیز بگم ..مامان من اختلاف سنیش با من کمه بعدم جووونه.....سه سال پیش عقد برادر شوهرم مامانم ...

ای جاااانم 😍😅ماشالله مادر عروس✌️💕

شاباش گرفت بعد رفت بالا دوباره گریه کرد؟ ......عمه خانوم بلا    

نه بابا😅 کلا رفتن خونشون(اومده بودن تبریک بگن) 

ولی مجبورمون کردن وایستیممممم.منم دقیقا شب سالش جشن گرفتیممممم

الهههههی بگردم😧😞😢خوب کردین😐😂