2777
2789
عنوان

عروسی دیشب💕

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 42 پست

ما که پسر عمومون فوت شده بود میخواستیم جشن بگیریم گفتیم عزاداریم شاید خوب نباشه و ناراحت بشن صب میکنیم سر سال دو هفته از عقدمون گذشت عموم زنگ زد واسه هروسی پسرش خبرمون کرد ما اینقد ناراحت شدیم انگار ن انگار پسرش فوت شده ما که بچه عمومون بود گفتیم تا سال صبر میکنیم ولی اونا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه از فامیلای ما بیچاره شبی که فرداش عروسی بود ساعت 11 خبر شهادت داییشو تو عراق داد(مدافع حرم بود) دایی بزرگش نکرد به کسی نگه چون اینا همه کارشونو کرده بودن حساب کنید فردا عروسی بود.........هیچی اومد زنگ زد به همه گفت عروسی کنسل شد تالاری و فیلمبردار و آرایشگاه هم پولو پس ندادن.........تا بعد از یکسال عروسی گرفت دوباره..بازم تو عروسیش خاله هاش نشسته پا نمیشدن برقصن آخه این بنده  خدا داماد مادر نداشت فوت شده بود بعد خاله هاشم که همچنان عذادار بودن.......

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

من خودم سه ماه بعد ازفوت عموی همسرم عروسی گرفتم چون بعدش محرم و صفر بود نمیشد بیشتر از این صبر کنم ....خداییش خانواده عموش همشونم اومدن عروسی سنگ تمام گذاشتن

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
چون تازه گذشتتون جوون بوده باید یه سال صبر میکردن بعد عروسی میگرفتن

آخه اونام3سال عقد بودن و خونه و وسایلاشون تکمیل بود و چیده بودن که این اتفاق افتاد بعدم بابابزرگم سکته کرده اگه1سال می موندن از کجا معلوم یکی دیگه فوت نمیکرد؟؟ بعدم میشد4سال خییلی طولانی میشد

کلافه شده بودن بیچاره ها😞

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

من خودم سه ماه بعد ازفوت عموی همسرم عروسی گرفتم چون بعدش محرم و صفر بود نمیشد بیشتر از این صبر کنم . ...

خداروشکر 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

دلت بسوزه من با مادرشوهرم رفتم بازار از مادرشوهرم خواستگاریم کردن😂😂😂 ...

🤣🤣🤣🖐️

من داداش ۲۲ سالم فوت شد خانواده عموم ۲۰ روز نشده عروسی گرفتن ب چه مفصلیییی همممه هم رفتن بزن و برقص و...فقط عمم نرفت مام ناراحت شدیم از کارشون خبلی دو سه سال بعد مادر زن عموم فوت شد همه گفتن وااای سارا بیچاره شدی عروسیت کنسل شد منم یه لبخند ملیح زدم و روز ۷ مادربزرگشون جشن عقدمو گرفتم خیلی خوب بود خیلیم خوش گذشت عمم از دق دلی انقد رقصید ک فشارش رفت بالا وسط مراسم این وسط خالم فقط نیومد حالا جالبه عروسی پسرعموم رفتااااا کلیم رقصیده بود ای ک قلم پاش بشکنه😁😁

یه از فامیلای ما بیچاره شبی که فرداش عروسی بود ساعت 11 خبر شهادت داییشو تو عراق داد(مدافع حرم بود) د ...

ای بابا😞😢