من سمت شرق رو خوب نميشناسم فقط ميدونم اتوبان محلاتي هست خيابان نبردجنوبي ولي بازار گل محلاتي سمت شرق معروفه بريد توي مسير از هركي بپرسين بهتون ادرس ميده
خوب صبح زود ميرن گل ميارن مغازه دارا، از اخر شب اونجان خسته ميشن ديگه، تا اون موقع فروششونو كردن غرفه دارا،تايازده
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
گل فروشا 5 میان گل میخرن. صبح که میری گل و گیاهاشون سر حاله. من یکبار ساعت 10 رفتم خیلی خلوت بود و ...
وای از همین الان ذوق دارم عاشق گلم ولی نمیشد بخرم استارتشو شوهرم دو سه روز پیش زد و ی گلدون خرید واسم قراره جمعه هم بریم بازار گل ممنون از راهنماییت سعی میکنیم زود بریم
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. من یه سایت میشناسم به نام سایت متیس که تشکیل شده از مشاوران در زمینه های مختلف که یه دسته از مشاورانشون در زمینه گل و گیاه تخصص دارند. میتونی ازشون در مورد گیاه اپارتمانیت ابیاری اون ،قلمه زدن و کلی چیزای دیگه کمک بگیری حتما به سایتشون سر بزن