2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نبرد

صبح زود برو مثلا ساعت 6

آدرس دقیقش رو گوگل کن ولی سر راسته.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ممنون عزیزم ادرس دقیقشو داری؟

من سمت شرق رو خوب نميشناسم فقط ميدونم اتوبان محلاتي هست خيابان نبردجنوبي ولي  بازار گل محلاتي سمت شرق معروفه بريد توي مسير از هركي بپرسين بهتون ادرس ميده 

این نیز بگذرد
من سمت شرق رو خوب نميشناسم فقط ميدونم اتوبان محلاتي هست خيابان نبردجنوبي ولي  بازار گل محلاتي س ...

ممنون عزیزم اسمش بازار گل محلاتیه؟از رو نقشه پیدا میکنم پس خودمونم ب شرق نزدیکیم

چرا انقد زود؟

گل فروشا 5 میان گل میخرن.

صبح که میری گل و گیاهاشون سر حاله.

من یکبار ساعت 10 رفتم خیلی خلوت بود ولی به دفعات صبح زود رفتم شلوغ بوده.

یه بغل گل شب بو یا مریم بخر تا 10 روز همه اتاقای خونه خوشبوعه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

خوب صبح زود ميرن گل ميارن مغازه دارا، از اخر شب اونجان خسته ميشن ديگه، تا اون موقع فروششونو كردن غرفه دارا،تايازده

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

البته نزار دير وقت هول هول بايد خريد كني ، 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

گل فروشا 5 میان گل میخرن. صبح که میری گل و گیاهاشون سر حاله. من یکبار ساعت 10 رفتم خیلی خلوت بود و ...

وای از همین الان ذوق دارم عاشق گلم ولی نمیشد بخرم استارتشو شوهرم دو سه روز پیش زد و ی گلدون خرید واسم قراره جمعه هم بریم بازار گل ممنون از راهنماییت سعی میکنیم زود بریم 

وای از همین الان ذوق دارم عاشق گلم ولی نمیشد بخرم استارتشو شوهرم دو سه روز پیش زد و ی گلدون خرید واس ...

قیمتاشون خیلی مناسبه

غیر ممکنه دست خالی برگردی

اگر باغچه دارین بهار برو کلی نهال میوه و گل هست واسه کاشتن تو باغچه.

قیمتاشون خیلی مناسبه غیر ممکنه دست خالی برگردی اگر باغچه دارین بهار برو کلی نهال میوه و گل هست واس ...

باغچه هست ولی مستاجریم دست خالی ک نه ولی خب فک نکنم بتونم زیاد بخرم در حد دو سه تا گلدون البته میخوایم هر ماه بریم و دو سه تا گلدون بخریم

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. من یه سایت میشناسم به نام سایت متیس که تشکیل شده از مشاوران در زمینه های مختلف که یه دسته از مشاورانشون در زمینه گل و گیاه تخصص دارند. میتونی ازشون در مورد گیاه اپارتمانیت ابیاری اون ،قلمه زدن و کلی چیزای دیگه کمک بگیری  حتما به سایتشون سر بزن