2777
2789
عنوان

خیانت همسر

496 بازدید | 37 پست

سلام دوستان عزیز . 

این تاپیک مربوط به پدرمه و ازونجایی که این تاپیک رو برا مواقعی که نمیخوام شناخته بشم ساختم سوالمو بدون ترس مطرح میکنم و امیدوارم که شما هم بدون رودربایستی جوابمو بدین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرما

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

راستش پدر من از زمانیکه یادمه و به گفته مامانم حتی مواقعی ک ما کوچیک بودیم به مامانم خیانت میکرد و دوست دختر داشت بطور پنهانی 

مامانم همیشه سعی میکرد بدون ابروریزی به پدرم تذکر بده تا روشون هم ب رو هم باز نشه ولی بابام همیشه مامانمو تهدید میکرد که از خونه میندازدش بیرون یا مثلا بچه هاشو ازش میگیره مامانمم بخاطر عدم حمایت خونوادش و یا نداشتن امکان مالی مجبور میشد سکوت کنه

تا اینکه موند و ما بچه ها بزرگ شدیم مامانم یکم استقلالش بیشتر شد و کمتر زور گویی بابامو تحمل میکرد چون حمایت مارو هم داشت بخصوص من 

این اواخر بابام بدجور سوتی داد . صفحه ی چت تلگرامش با یه زن خراب رو مامانم دید و شد واویلا 

مامانم از رو صفحات اسکرین گرفت 

با اینحال بابام انکار میکرد همه چیو مامانمم رفت شکایت کرد و پرونده براش تشکیل دادن

خلاصه تو امنیت اخلاقی براش پرونده تشکیل دادن ولی مدارک برای اثبات زنا اصلا کافی نبود و قاضی هم مختومه اعلام کرد 

ولی الان بابامو ۷ ماهه ندیدم . 

از یه طرف ازش متنفرم چون خیلی مامانمو ازار داده از یه طرفم‌پدرمه زحمتمونو کشیده خیلی دلم براش تنگ شده 

نمیدونم چکار کنم 

خلاصه تو امنیت اخلاقی براش پرونده تشکیل دادن ولی مدارک برای اثبات زنا اصلا کافی نبود و قاضی هم مختوم ...

قصد مادرت چیه میخواد جدا شه یا فقط میخداد آبروشو ببره..بابات الان کجاست؟

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈