2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 37 پست

خصوصیات مثبت هم زیاد داره 

مثلا مهربونه دست بزن نداشته . از نظر مالی برامون کم نمیذاشته حتی الان . 

ولی خیلی دنبال کارای خلاف بوده همیشه 

مامانمم میگه طلاق فقط . خیلی شرایط سختیه . نمیدونم طلاق گرفتنشون عاقلانه است یا نه 

بعد ۲۹ سال زندگی 

ابرومون همه جا رفته

مامان بیچاره منم باهمچین مردی میسوزه ومیسازه ولی اصلا دلم برای بابام تنگ نمیشه حتی اگه چندسال نبینمش تنها زحمتی که برای ماکشید بجاگذاشتن کابوس وافسردگی وخاطرات بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خصوصیات مثبت هم زیاد داره  مثلا مهربونه دست بزن نداشته . از نظر مالی برامون کم نمیذاشته حتی ال ...

نامهربونی و کتک و بی پولی رو میشه تحمل کرد ولی خیانت رو هرگز....مادرتون حق دارن ...خیلی شرایط سختیه باید درکش کنید

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️
خصوصیات مثبت هم زیاد داره  مثلا مهربونه دست بزن نداشته . از نظر مالی برامون کم نمیذاشته حتی ال ...

مادرتون حق داره بخواد جدا شه،چون بنظر نمیاد پدرتون اصلاح پذیر باشه،دیگه وقتی احترامو علاقه ایی نمونده دلیلی برای ادامه این زندگی میمونه بنظرتون

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
قصد مادرت چیه میخواد جدا شه یا فقط میخداد آبروشو ببره..بابات الان کجاست؟

آبروشو نمیخواست ببره 

اما بابام خودش ابروی خودشو برد رفت همه جا گفت فلانی ( مامانم)  بهم نمیرسه منو از خونه پرت کرده بیرون یا هرچی . مامانمم دید اینجوره به خونوادش همه عکسارو نشون داد گفت حق نداره دیگه پاشو تو این خونه بزاره 

مامانم ازش متنفره ولی بابام طلاق نمیده 

هم میخواست زن و بچه هاشو داشته باشه هم ب کثافت کاریاش برسه

مامان بیچاره منم باهمچین مردی میسوزه ومیسازه ولی اصلا دلم برای بابام تنگ نمیشه حتی اگه چندسال نبینمش ...

وای هانی بقران دلم خونه دوس دارم بمیرم ولی مادرمو اینجور سرشکسته نبینم . غرورش تو این همه سال له شد

آبروشو نمیخواست ببره  اما بابام خودش ابروی خودشو برد رفت همه جا گفت فلانی ( مامانم)  بهم ...

اگه امکانش هست جدا زندگی کنن ک پدرت از نظر مالی حمایتتون کنه..هرچی باشه مدتهاست ک از نظر عاطفی جدا شدن

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
نامهربونی و کتک و بی پولی رو میشه تحمل کرد ولی خیانت رو هرگز....مادرتون حق دارن ...خیلی شرایط سختیه ...

من درکش میکنم بخدا 

خودم دارم تشویقش میکنم از موضعش کوتاه نیاد 

ولی از یه طرف بابامه تا حالا همه کار برامون کرده از جونش برامون مایه گذاشته . دلم نمیاد حتی وقتی زنگ میزنه جوابشو بدم از یه طرف دلم براش تنگ شده بخدا خیلی سخته

مادرتون حق داره بخواد جدا شه،چون بنظر نمیاد پدرتون اصلاح پذیر باشه،دیگه وقتی احترامو علاقه ایی نموند ...

دقیقا . غرور مامانمو له کرده انقد با زنای خیابونی دوس شده 

کاش خصوصیات خوبش نبود . هم خوبه هم خیانتکار

عزیزم بچه ها نباید تو مشکلات پدرو مادر دخالت کنن هر اتفاقی هم پیوفته پدرت همیشه پدرته درسته خطاکاره ولی برای خودت نگهش دار و ب مامانت حق بده 

اگه امکانش هست جدا زندگی کنن ک پدرت از نظر مالی حمایتتون کنه..هرچی باشه مدتهاست ک از نظر عاطفی جدا ش ...

بابام خودشو داره ب در و دیوار میکوبه مامان ببخشدش . ولی مامانم گفته پاشو بزاره تو خونه زنگ میزنم مامور 

از یه طرفم همیشه میترسم خدای نکرده بلایی سر مامانم بیاره چون واقعا زده ب سرش

من درکش میکنم بخدا  خودم دارم تشویقش میکنم از موضعش کوتاه نیاد  ولی از یه طرف بابامه تا ...

عزیزم مادرت حق داره ولی خب دلیل نمیشه که شماهم باندازه مادرتون از پدرتون متنفرباشید شماهم حق داری هردوشونو دوست داشته باشی ولی یادت باشه خیانت روح و روان یه زن رو نابود میکنه

باید تعادل بین پدرو مادت ایجاد کنی ن مادرت ناراحت بشه و ن از پدرت دور بشی و بزاری از هم جدا بشن ب آرامش برسن

عزیزم بچه ها نباید تو مشکلات پدرو مادر دخالت کنن هر اتفاقی هم پیوفته پدرت همیشه پدرته درسته خطاکاره ...

من اگه برم سمت بابام اون پاش دوباره باز میشه تو خونه و مشکلات و درگیریای تازه بینشون پیش میاد 

همین چند وقت پیش تو دعواشون یه جام شیشه ای کوبوندم تو سرم خدا رحم کرد سرم نشکست 

بابام ول کن نیس 

همه مامانمو میخواد هم زنای خراب و

دقیقا . غرور مامانمو له کرده انقد با زنای خیابونی دوس شده  کاش خصوصیات خوبش نبود . هم خوبه هم ...

گلم خیانت یعنی زندگی مشترکو هیچ دونستن،ممکنه ایشون پدر خوبی برای شما بوده اما اصلا همسر نبوده برای مادرتون،میدونم سخته هر بچه ای دوست داره وا

دینش کنار هم باشن اما وقتی یه همچین کار بدی ذدر حق مادرتون کرده روا نیست مادرتون بیشتر از این زجر بکشه
اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند