2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 37 پست
عزیزم مادرت حق داره ولی خب دلیل نمیشه که شماهم باندازه مادرتون از پدرتون متنفرباشید شماهم حق داری هر ...

هم ازش متنفرم ک با هوس بازیاش ابروی مارو همه جا برد و مارو بی سرپرست کرد هم دوسش دارم چون بابامه 

این نفرت و دوست داشتنه همزمان دیوونم کرده

باید تعادل بین پدرو مادت ایجاد کنی ن مادرت ناراحت بشه و ن از پدرت دور بشی و بزاری از هم جدا بشن ب آر ...

خیلی سخته دوباره برم سمتش 

مارو ب زنای خراب فروخت 

همیشه میگه بچه هام بی صفتن بعد عمری زحمت منو اینجور تنها گذاشتن

اخه هیچوقت خودشو مقصر نمی دونه مارو بی صفت میبینه 

۷ ماهه هرچقد زنگ میزنه جوابشو نمیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم خیانت یعنی زندگی مشترکو هیچ دونستن،ممکنه ایشون پدر خوبی برای شما بوده اما اصلا همسر نبوده برای م ...

منم همینو میگم ولی ول کن نیست مبترسم بلایی سر مامانم بیاره گفته هیچوقتم طلاقش نمیدم 

منم همینو میگم ولی ول کن نیست مبترسم بلایی سر مامانم بیاره گفته هیچوقتم طلاقش نمیدم 

مادرتون میتونه با مشورت وکیل خوب طلاقشو بگیره،درسته یه مقدار مشکله ولی میشه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
مادرتون میتونه با مشورت وکیل خوب طلاقشو بگیره،درسته یه مقدار مشکله ولی میشه

بنظرت ما حق داریم انقد ازش متنفر باشیم؟ 

بخاطر این حس تنفر خیلی احساس گناه میکنم همش فک میکنم اگه الان بیفتم بمیرم جام تو اتیشه 

بنظرت ما حق داریم انقد ازش متنفر باشیم؟  بخاطر این حس تنفر خیلی احساس گناه میکنم همش فک میکنم ...

گلم من خودمو جای شما که میزارم کاملا حق میم بهت،ولی برای آرامش خودت باید اینو قبول کنی پدر شما اینجور آدمی هست با مجموع همه خصوصیات بد و خوبش ،احساس گناه چرا،والدین هر کاری برای بچه ها میکنن وظیفه اشونه و منتی سر بچه ها نیست،معلومه الان پدرتون مبخواد فرافکنی کنه و تقصیرار

و بندازه گردن دیگران اهمیت نده
اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
گلم من خودمو جای شما که میزارم کاملا حق میم بهت،ولی برای آرامش خودت باید اینو قبول کنی پدر شما اینجو ...

خدا نکنه هیچوقت جای من باشی . خدا برا هیچکس نیاره این وضعیتو 

ممنونم از راهنماییا و دلداریت عزیزم 

خدا نکنه هیچوقت جای من باشی . خدا برا هیچکس نیاره این وضعیتو  ممنونم از راهنماییا و دلداریت عز ...

خواهش میکنم گلم ،شما سعی کن فاصله اتو با این بحث ها حفظ کنی در واقع والدین اگر عاقل باشن در این مواقع اصلا بچه هارو وسط قضیه نمیندازن،شما فقط طرف مادرت باش اما اگر زمانی با پدرت صحبت کردی بگو این مسئله مربوط به خودتونه و ما بچه هارو واسطه قرار ندین،بزارید مادرتونم اگرشرایط مالی جدایی رو داره و میخواد جدا شه،براتون روزهای با آرامشی رو در آینده آرزو میکنم،به خودت اصلا آسیب نزن عزیزم