گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
گزینه ۱ ... مطلقه بودن رو توی ذهنت برای خودت بزرگ جلوه نکن ازدواج یه قرار متعهدانه هستش که ممکنه هر کسی مجبور بشه این قرار داد رو فسخ کنه احساساتی که الان داری طبیعیه ... ولی بدون به مررو همه چی بهتر میشه
میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
خیلی یه بغضی توی گلومه که داره خفم میکنه تاوان بی عرزگی شوهرمو چرا من باید بدم چرا زندگیم جلوی چشام نابود شد خدایا مگه من چیکار کرده بودم که اینجوری شد سرنوشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طبیعیه اولش همینطوره چون داری از زندگیت جدا میشی و به زندگی دیگری باز میگردی ....چون شاید نگاه دیگران برات سنگین باشه ....اما کمی بگذره عادت میکنی جوری میشه اصلا متوجه نمیشی مطلقه ای ....
در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "