2777
2789
عنوان

چقد اسم مطلقه بودن برام سنگینه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 52 پست
جو جامعه ی ما تمان حرفهای شمارو پررنگ تر میکنه و سختتر

وات؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاقم نگیری مردم به هرحال اسم روت میذارن ازدواج نکنی میگن ترشیده ازدواج کنی بچه دار نشی میگن نازا بچه ات دختر بشه میگن دخترزا  و ،،،،،نترس همه به خاطر بیفرهنگی یه عده یه لقب  دنبالشونه توجه نکن قوی باش

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
خیلی یه بغضی توی گلومه که داره خفم میکنه تاوان بی عرزگی شوهرمو چرا من باید بدم چرا زندگیم جلوی چشام ...

حق داری اینها همه حرفهایی هست که بعد جدایی زده میشه یا حین جدایی ؟که خدایاااا چرا من 

ولی یه خواهش دارم ناشکری خدا رو نکن برکتش برات تو زندگی میاد ....من خودم جدا شده ام ‌....تمام این حرفها رو میزدم اما پشیمونم  

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
دخالت خانوادش تا جایی که جرات به لیوان آب خوردن هم نداشتم بی عرزگی خودش،ذهن بینی،دست بزن و...

بهتر اگر تلاش نمیکنه خودت رو ازاد کن تا بچع نداری

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
منم مثل تو  توی۲راهی افتادم.پشیمون نیستی از طلاق؟

حالا طلاق نگرفتم میخوام توافق کنم بهم گفتن جواب بده که تا آخر هفته تموم بشه

آرامشم برام از همه چیز با ارزشتره...
گزینه ۱ ... مطلقه بودن رو توی ذهنت برای خودت بزرگ جلوه نکن ازدواج یه قرار متعهدانه هستش که ممکنه هر ...

قربون مهربونیت عزیزم مرسی که آرومم کردی

آرامشم برام از همه چیز با ارزشتره...
احساسی دیگه برام نمونده از بس که بدی دیدم شدم یه آدم دیگه

ببین فقط عزاداریهاتو بکن گریه هاتم بکن نزار جمع شه 

اگر حرصی داشتی که خالی نکردی سرش برو تو کوه فریاد بزن ...یا شهربازی بازی های کشتی و رنجر و ترسناک تا جیغ بزنی و اخر به گریه بیوفتی رلحت نیشی ....

بلاکش کن ....عکسهاتم پاک کن 

به این فکر نکن یه روزی برگرده خوب سده باشه اگر میخواست خوب شه الان تلاششو میکرد ...به اینده فکر کن کلاس هنری برو و استخر و درستو ادانه بده و شغلی پیدا کن و سرتو گرم کن تا فکر بیجا نداشته باشی 

مسافرت زیاد برو اگر اهلش

هستی حالتو خوب میکنه 

پذیرفتن جدایی رو میگم تو جامعه ی ما خیلی سختتره تا مابقی کشورها فقط ب چشم یک تعهد نا موفق بهش نگاه ...

اهان اره راست میگی ولی خب خودمون اگه اینجوری بهش نگاه کنیم خیلی بهمون کمک میکنه تو پذیرفتنش و اینکه بتونیم روحیه مونو حفظ کنیم وپیشرفت کنیم  البته تاثیر نگاه جامعه رو انکار نمیکنم اما عمل کرد افراد بعد از طلاق پیشرفت و روحیه شاد توی نگاه اطرافیان به مرور تاثیر مثبتی میذاره 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...