2777
2789
عنوان

سقط جنین

227 بازدید | 33 پست

سلام دوستان،دیگه از زندگی خسته شدم تا الان دو بار تو هفته های ۱۹و۲۲سقط داشتم،خیلی داغونم، حوصله دلسوزی فامیلها رو هم ندارم، حالم رو بهم میزنه،یه دختر دارم،ولی دیگه تحمل ندارم میخوام خودمو خلاص کنم،خدا هم دوستم نداره اصلا کمکی نکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بجای اینهمه ناامیدی علت سقط رو بررسی کن. عروس همسایمون هم یدختر داشت ٤بچه سقط کرد علتش رو پیدا کردن خونش لخته میشده با امپول انکوسی پارین ده روزه یدختر بدنیا اورده

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

ی دختر داری خداروووو شکرررر کن

خیلیا در حسرت ی دونه بچه ان😞 

ببین مشکل از کجاست حلش کن

انقدر بچه دوم عزیزه ک میخوای بخاطرش دخترتو تنها بذاری

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

حتما یه دلیلی داره که سقط میشن اونم تو هفته های بالا ازمایش های ایمنی و انعقادی بده دلیلش رو که فهمیدی دوباره اقدام کن انشالله ایندفعه برات میمونه

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  

عزیزم زندگی پستی بلندی داره اگه بخوای با هر مشکلی به فکر خودکشی بیفتی که باید صد بار خودتو کشته باشی عزیزم هر کی یه قسمت و سرنوشتی داره صبر کن ببین چی میشه طفلی دخترت گناه نداره خودتو جای اون بذار اگه خدای نکرده مادرت اینکارو میکرد چه حسی داشتی☹

ناشکری کن همین که یه دختر سالم داری شکر خدا

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗