najlath مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 327 عنوان بیاین بگین من چ کنم الان 98 بازدید | 7 پست پیرسینگ ابرو زدم عفونت کرده سه روزه چرک خشک کن خوردم فایده نداره چیکار کنم خوب شه ؟ درش بیارم بذارم اصلا سوراخش بسته بشه ؟ یا خوب میشه ؟ 1397/09/06 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریا۶۳ عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 6635 درش بیار عفونتش کهنه شه جاش میمونه خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
najlath مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 327 درش بیار عفونتش کهنه شه جاش میمونه الان در بیارم میره جاش یعنی ؟
پریا۶۳ عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 6635 بله عزیزم خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بهاردرمرداد عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 381 بله عزیزم سلام امضاوعکس پرفایلتون چقدرروی من تاثیرداشت ،منم یه بچه روتوی ماه شش بارداری ازدست دادم وفکرمیکنم هیچوقت جاش پرنشه براتون دعا میکنم مهربونا واسه ی شادی روح همسرم یک صلوات بفرستید
پریا۶۳ عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 6635 سلام امضاوعکس پرفایلتون چقدرروی من تاثیرداشت ،منم یه بچه روتوی ماه شش بارداری ازدست دادم وفکرمیکنم ه ... مرسی عزیزم،،،،امیدوارم خدا دل ما دل شکسته ها رو زود شاد کنه خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
najlath مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 327 سلام امضاوعکس پرفایلتون چقدرروی من تاثیرداشت ،منم یه بچه روتوی ماه شش بارداری ازدست دادم وفکرمیکنم ه ... اخی عزیزم ببخشید😢
پریا۶۳ عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 6635 سلام امضاوعکس پرفایلتون چقدرروی من تاثیرداشت ،منم یه بچه روتوی ماه شش بارداری ازدست دادم وفکرمیکنم ه ... حدس میزنم اسمتون بهار باشه،من اگه دختر دار شم دوست دارم اسمشو بذارم بهار،چه انرژی خوبی بهم داد این اتفاق😍 خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،