2777
2789
عنوان

رقص عروسی

1207 بازدید | 57 پست

رقصتون تو عروسیتون چطور بوده تمرین شده یا نه من در اوردی....تو‌عروسیتون خوردین زمین ایا😰😰😅😅با کدوم اهنگ رقصیدین....گند زدن بین رقصتون یا نه.....؟؟

من خودم رفتم کلاس رقصمون عااالی بود مخصوصا دونفره...همه تعریف کردن...ولی شوهرم یکم استرس داشت یادش بره حرکاتش چندتا حرکت کوچیکو نرفتیم...ولی کسی متوجه نشد کلی کیف کردن رقص تکمم خوب بود...اهنگامم رقص دونفرم با اهنگ  حس خوبیه شادمهر و تیکه دومش اهنگ پری دریای گیتا....رقص تکمم که اهنگ فتانه عزیزترینم 😍😍😍

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همه با پری دریایی رقصیدن😁😁😁😀😀😀

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

رقص دونفره آهنگ کی بهتراز تو عارف و دستامو بگیر شهاب تیام 

تانگو آهنگ هستی 

اصلا هم قشنگ نرقصیدم شوهرم همش میگفت بیا تمرین کنیم آنقدر کار داشتم بیکار هم بودم استرس داشتم گند میزدم 

از من گنددد بود سی دی اهنگایی ک میخواستم پلی شه تو ماشین شوهرم بود ک بدیمش دی جی  بعد پدر شوهرم ماشین رو برده بود گل فروشی سیدیو برداشته بود ب ما نگفته بود

اون اهنگاییم کمیخواستم حتی ی دونشو دیجی نداشت

رقص دونفرمو تمرین کرده یودسم اما شوهرم هیچ کار نکرد فقط سفت وایساد ادم فک میکرد داره با چوب میرقصه

یه جاییشم ک فهمید باید چ جوری برقصه همسایه مامانش میاد جدامون میکنه مثلا تبریک بگه

بقیشم خوب بود

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
همه با پری دریایی رقصیدن😁😁😁😀😀😀

من با نصفش رقصیدم.....😂نصفش با اهنگ شادمهر  تانگو رفتم نصفشم با اهنگ پری دریایی جالب شد خیلی😍😂

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

2790
2778
2791
2779
2792