2777
2789
عنوان

رقص عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 57 پست
دقیقا خورااااک پیرزناست اینجور متناتا😑😑😑

کارایی که برام کردو تو پست قبل گفتم. اما الان که باردارم بازم میگه هیچی نگو خودم میخوام تصمیم بگیرم. میترسم بیمارستانو بترکونه.

خواهر کوچیکم  تو یه مرکز تجاری دیده بودتش از این خرس گنده ها هستن تو ماشینم جا نمیشن از اونا قیمت میکرده. نکنه خز بازی درآره!خواهر شوهرام سر عروسی دوماه منو کشتن که چرا گفتی انگشتر بخره پول نداشت. کسی نیومد بگه نمیدونستم که . باورشونم نشد من نگفتم

بی بی چک مثبتم بهش نشون نداده بودم درش آورده بود از سطل آشغال .پیف پیف.کنارش با روان نویس و خط زشت رو کاغذ نوشته بود کاش چشاش مثل تو باشه.  دیوونس کلا

نهال خانوم مامانی عاشقته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خواهرشوهرم بیچاره چیزی نفهمید از عروسیمون خمش داشت بچه هارو دعوا میکرد دوتا بچه بودن ینی مرض داشتن همش میومدن روی دنباله لباسم وایمسستادن😂😂😂خیلی حرص خوردم موقع رقصم خواهر شوهرم با تنفنگ رو سر بچه ها بود😂😂😂از اخرم یکی شونو انداختم پاشو گذاشت رودامنم منم کشیدم خورد زمین😄😄حقش بود عوضی

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

کارایی که برام کردو تو پست قبل گفتم. اما الان که باردارم بازم میگه هیچی نگو خودم میخوام تصمیم بگیرم. ...

😍😍😍😍خوشبخالت چقدر رمانیک خوش ذوق منم میخوام شوهرم اینطوری باااشه😭😭😭

ممنونم. همچنین ولی دیوونس. مادر خواهرش فک کردن زورکی گفتم انگشتر بخره

اصلا محل حرفاشونم افکارشون نده خوش باش با همچین مرد رمانتیکی❤❤

من از تانگو خوشم نمیاد نمیدونم چرا. با. اهنگ مادرم عرکس اومد چه عروس نازی سرژیک. و. چقدر دوست داشتنت شیرینه تو رنگ چشمات به دل میشینه ......و رقص تکیمم کی بهتر از تو عارف .... 

زندگی ورزشکاری       کنکوری.          قالیبافی.  سرم شلوغه ولی تو نی نی سایتم 
😍😍😍😍خوشبخالت چقدر رمانیک خوش ذوق منم میخوام شوهرم اینطوری باااشه😭😭😭

اگه پدرت چهارسال نمیزاشت دوروبرت بپلکه و نمیدادت بهش و خدا سه سال بهت بچه نمیداد و همش دارو میخوردی تا از شوهرت شرمنده نشی. میشد. آره میشد. اما سختی هم کشیدم دوستم.

انقدر اذیت کردن رفت گفت خودش مشکل داره به خونوادش. نمیدونم . شاید خدا اینو داده تا مشکلاتم راحت تر تحمل کن. چهارسال گریه کردم تا بهش برسم.

نهال خانوم مامانی عاشقته
همسرے آهنگ عروس مهتاب رو خوند منم رقصیدمـــــ 😍😍

چ رمانتیک😍خوشبخت باشی خوشگلم

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:
اگه پدرت چهارسال نمیزاشت دوروبرت بپلکه و نمیدادت بهش و خدا سه سال بهت بچه نمیداد و همش دارو میخوردی ...

😢😢اخی عزیز دلممم شوهرم منم خیلی خوبه با احساسه اما نه درحد همسر شما...همسر شمااااا خیلی رماتیکه😍😍قدرشو بدون