2777
2789
عنوان

رقص عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 57 پست

آهنگ تک رقصم "منم اون یار شیرین" از لیلا فروهر بود

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم اولش عین چوب خشک وایساد نگاه کرد گفت خجالت میکشم زنادارن نگام میکنن بعدشم که قرگیرکردشو او ...

😕😕😕امان از مادر بزرگ

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

شوهر من از اول گفت من نمیرقصم و نرقصید. خودم رقصیدم.  اما خیلیا خوششون اومده بود که داماد متان ...

دقیقا خورااااک پیرزناست اینجور متناتا😑😑😑

رقص ما هم عالي بود شوهرم مثل ورزش صبحگاهي يك دو يك دو پاشو ميزاشت اينور ميزاشت اونور منم شلنگ تخته ...

بازی میکردین پس😂😂😂😂

شوهرم نرقصید اما تو جیباشو پر گلبرگ گل سرخ کرده بود. منو که برد وسط خیلی رمانتیک میریخت رو سرم. یادشم نداده بودم. آخرای رقصمم پولارو با یه تکنیک خاصی ریخت. یه زانو جلوم نشست و پولارو با حرکاتیمثل رقص از سرتاپام میریخت. تمرینیم نکرده بودم.

آخرشم یه انگشتر جواهر انداخت به دستم. ذوق مرگ شدم. گفته بود هیچ یادم نده خودم انجام میدم. اولش فک کردم هیچ کاری نمی خواد بکنه دلم گرفت اما بعدش حسابی سوپرایز شدم. انگشتره خیلی قشنگه

نهال خانوم مامانی عاشقته
شوهرم نرقصید اما تو جیباشو پر گلبرگ گل سرخ کرده بود. منو که برد وسط خیلی رمانتیک میریخت رو سرم. یادش ...

😍😍😍😍😍ای جونم افرین به این داماد خوش سلیقه و‌خلاق

تانگو مون از ایرم دریجی اهنگ کالبیمین تک صاحیبینه (بنام تنها مالک قلبم) خیلی قشنگ رقصیدیمو تمرین شده بود!

رقص دونفرمونم اهنگ خانومم تویی !😁🙂😍❤

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...