2777
2789
عنوان

نشانه داشتن بچه بیش فعال چیه؟

1547 بازدید | 54 پست

عزیزا میشه لطف کنید بگید نشانه های اینکه یه پسربچه بیش فعال هستش چیه؟؟؟

وچطوربایدمتوجه بشم که حدسم درسته یانه؟؟؟

پیش کدوم دکترباید برم؟؟؟

اخه به اینکه پسرم بیش فعال باشه شک دارم...

خیلی بازیگوشه مدام درحال بپر به پره.

خواسته خواهش روباداد میگه

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب کم ونا آروم  اصلا به چشمای کسی نگاه نمی کنه مستقیم  حرکات بیس از حد دست و پا  ...

کم خواب ونااروم نیست به چشمها مستقیم نگاه میکنه 

اما جیغ میزنه 

میدونه فندک خطرناکه یاچاقو خطرناکه اما اگه دم دستش باشه دست میزنه..

پسرمن سه سال وسه ماهشه

اصلا تمرکز ندارن مثلا اصلا پیش نمیاد که ده دیقه کامل بشینن سر یه چیزی گوشی یا تلوزیون یا یک اسباب ...

پسرمن درکل ده دقیقه یه جا نمیشینه چه برسه به چیزی ده دقیقه تمرکز کنه😑

من امروز دكتر بودم فكر مي كردم بچه نوزده ماهه م تمركز نداره ولي گفت اشتباه مي كنم و اينكه بيش فعالي ...

پیش چه دکتری بردین ؟

بچه شماهم بیش ازحد بازیگوشه؟

دختره یاپسر؟

پسرمن درکل ده دقیقه یه جا نمیشینه چه برسه به چیزی ده دقیقه تمرکز کنه😑

اگه تو چشمات نگاه مي كنه متوجه حرفات ميشه حركات تكراري نداره صداش مي كني مستقيم شما رو نگاه مي كنه بايد برايه تمركزش تا پنج سالگي صبر كني بعد ببريش دكتر خوب ميشه بيش فعال ها كارايه خطرناك مي كنن مثلا نگاه نمي كنن ممكنه كسي آسيب ببينه كار خودشونو مي كنن مثلا يه چيزي رو پرت مي كنن تو سر ديگران ككشونم نمي گزه من تو توانبخشي كار مي كردم يه پسر بچه بيش فعال تاب وسطه زمين بازي رو پرت كرد سمت سر يه بچه يك ساله رفتم بگيرمش جفت پا زد تو شكمم خنديد

اصولا بچه ها شیطنت زیاد دارن تو این سنین و چون تجربه ندارن از چیزای خطرناک نمی ترسن این ها ملاک نیست اگه میخواید مطمعن شید ببینید تمرکز داره یانه مثلا قصه بگید و ببینید توجه میکنه و ازش سوال بپرسید راجب قصه و تلوزیون ببینید میتونه دو دیقه بشینه نگاه کنه یا نه کلا مهم تمرکز ودقت اگه داره نگران نباش اگر هم نداره میتونی کم کم با بازی بهترش کنی 

میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏
[QUOTE=75513682]کم خواب ونااروم نیست به چشمها مستقیم نگاه میکنه  اما جیغ میزنه  میدونه فند ...

پیش چه دکتری باید ببرمش؟

خیلی باهوشه اما بیش از حدبازی گوش وشیطونه اگه به خواستش نرسه جیغ میکشه وگریه میکنه حتی مثلا بهش میگم فلان کارونکن منومیزنه...

یامهمونی میرم به حدی شیطونی میکنه وبه همه چی دست میزنه که هم خودم وهم صاحب خونه عاصی میشیم...

بدجور فکرم مشغوله

پیش چه دکتری بردین ؟ بچه شماهم بیش ازحد بازیگوشه؟ دختره یاپسر؟

پسر من بازيگوش هست ولي نه خيلي فقط كاري رو ازش مي خواستم انجام بده بايد چند بار تكرار مي كردم كه دكتر گفت اين عاديه تو بچه ها بر فرض كه تمركزم نداشته باشه تا پنج سالگيش بايد صبر كني من بردم پيش مغز و اعصاب و روانپزشك