2777
2789
عنوان

نشانه داشتن بچه بیش فعال چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 54 پست
مثلابهش میگم اگه شیطونی نکنی فلان چیز روواست میگرم میگه مامان قول میدم شیطونی نکنم اما بازم همون جور ...

خوب طراحي براش زوده كناب رنگ آميزي بگير ببرش مركز استعداد يابي خودشون بلدن چطوري استعدادهاشو كشف كنن آروم تر بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب طراحي براش زوده كناب رنگ آميزي بگير ببرش مركز استعداد يابي خودشون بلدن چطوري استعدادهاشو كشف كنن ...

چه جالب ازمرکز استعدادیابی اطلاعی نداشتم.

توگوگل سرچ کنم ادرس میاد؟

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.
بله اعصاب و روان هست تو تلوزيون صحبت مي كنه بازم ميگم بچه ت هيچيش نيست فقط شيطونه و نشونه سلامتش هست

وای بخدا هرچقدر سعی میکنم باهاش کناربیام کم میارم....

مثلا کارتون نگاه میکنه تمام رفتارها وحرفهاوکارهای اون شخصیت کارتونی رو انجام میده....

مثلا یه شخصیت کارتونی گاو ببینه میخواد ادای همون گاورودربیاره  چهاردست وپاه راه میره ...

بعدش میبرمش مهمونی یهویی اون گاوه یادش میاد چهاردست و پاراه میره ما ما میکنه همه یه جوری نگاش میکنن که انگاری نرمال نیست خسته شدم بخدا

اصلا اين فكرا رو نكن اذيت ميشي تشخيص فقط با پزشكه من انقدر رو حساب حرف بيخود ديگران انگ زدم به بچه م ...

وای ازحرف ونگاه دیگران ادم حالش بد میشه بخدااصلا نقاط مثبت بچه رونمیبینن فقط گیرمیدن به نقاط منفی وشیطنتش...بیشتراعصاب وروان خودمادرروبهم میریزن ....من بخاطر همین حرفا خیلی جاهانمیرم که نه خودم اذیت شم نه پسرم

وای بخدا هرچقدر سعی میکنم باهاش کناربیام کم میارم.... مثلا کارتون نگاه میکنه تمام رفتارها وحرفهاوکا ...

غلط كردن بچه ست ديگه يه خانمي به من پيام دوستي داده بود از همين مراكز استعداد يابي داشتن حالا يا به اين پيام بده مشورت كن يا تو گوگل سرچ كن (مهساي_ناز)

وای ازحرف ونگاه دیگران ادم حالش بد میشه بخدااصلا نقاط مثبت بچه رونمیبینن فقط گیرمیدن به نقاط منفی وش ...

مردم شعورشون صفر هست امشب من مهمون داشتم پسرشون شش سالشه از اول وحشتناك شيطون بود زد گوشه پسر نوزده ماهه م ولي من اصلا به روي خودم نياوردم تازه اسباب بازياشو با چنگ ازش مي گرفت وقتي رفتن تمامه سينه پسرم جايه چنگ بود خوب من اگه حرفي ميزدم يا بد نگاه مي كردم دله مادرش مي سوخت بعد يه جا خدا ميزاشت تو كاسه م كاش يه كم مردم فكره فردايه خودشونو بكنن

[QUOTE=75514465]پسرمن تااین حدنه اما وسیله پرت میکنه بهش تذکرمیدم معذرت میخوادامابازم کارش روتکرارمی ...

خدااززبونت بشنوه والا من اینقدر به این موضوع فکرکردم دیگه کلافه شدم احساس میکنم بدجور حساس شدم به این قضیه..ازیه طر هوشش رومیبینم میگم مگه ممکنه بچه بیش فعال اینقدرباهوش باشه

مردم شعورشون صفر هست امشب من مهمون داشتم پسرشون شش سالشه از اول وحشتناك شيطون بود زد گوشه پسر نوزده ...

وای اینوشنیدم به پسرخودم امیدوار شدم😥😥😥

من الان سه جلسه هستش یک ساعت ونیم پسرم رومیبرم مهد که یکم باهمسن هاش بازی کنه وکناربیاد امیدوارم تاثییر داشته باشه....

امااین سه جلسه رواصلا نذاشت ازمهد پامو بزارم بیرون..امابامربیش کاردستی درست کرد به مربیش کمک کرد کاردستی رونصب کنن به دیوار

غلط كردن بچه ست ديگه يه خانمي به من پيام دوستي داده بود از همين مراكز استعداد يابي داشتن حالا يا به ...

ممنون گلم بابت راهنماییت خیلی خانومی❤

[QUOTE=75514465]پسرمن تااین حدنه اما وسیله پرت میکنه بهش تذکرمیدم معذرت میخوادامابازم کارش روتکرارمی ...

خدااززبونت بشنوه والا من اینقدر به این موضوع فکرکردم دیگه کلافه شدم احساس میکنم بدجور حساس شدم به این قضیه..ازیه طر هوشش رومیبینم میگم مگه ممکنه بچه بیش فعال اینقدرباهوش باشه