ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اصلا اين فكرا رو نكن اذيت ميشي تشخيص فقط با پزشكه من انقدر رو حساب حرف بيخود ديگران انگ زدم به بچه م ...
وای ازحرف ونگاه دیگران ادم حالش بد میشه بخدااصلا نقاط مثبت بچه رونمیبینن فقط گیرمیدن به نقاط منفی وشیطنتش...بیشتراعصاب وروان خودمادرروبهم میریزن ....من بخاطر همین حرفا خیلی جاهانمیرم که نه خودم اذیت شم نه پسرم
وای بخدا هرچقدر سعی میکنم باهاش کناربیام کم میارم.... مثلا کارتون نگاه میکنه تمام رفتارها وحرفهاوکا ...
غلط كردن بچه ست ديگه يه خانمي به من پيام دوستي داده بود از همين مراكز استعداد يابي داشتن حالا يا به اين پيام بده مشورت كن يا تو گوگل سرچ كن (مهساي_ناز)
وای ازحرف ونگاه دیگران ادم حالش بد میشه بخدااصلا نقاط مثبت بچه رونمیبینن فقط گیرمیدن به نقاط منفی وش ...
مردم شعورشون صفر هست امشب من مهمون داشتم پسرشون شش سالشه از اول وحشتناك شيطون بود زد گوشه پسر نوزده ماهه م ولي من اصلا به روي خودم نياوردم تازه اسباب بازياشو با چنگ ازش مي گرفت وقتي رفتن تمامه سينه پسرم جايه چنگ بود خوب من اگه حرفي ميزدم يا بد نگاه مي كردم دله مادرش مي سوخت بعد يه جا خدا ميزاشت تو كاسه م كاش يه كم مردم فكره فردايه خودشونو بكنن
خدااززبونت بشنوه والا من اینقدر به این موضوع فکرکردم دیگه کلافه شدم احساس میکنم بدجور حساس شدم به این قضیه..ازیه طر هوشش رومیبینم میگم مگه ممکنه بچه بیش فعال اینقدرباهوش باشه
خدااززبونت بشنوه والا من اینقدر به این موضوع فکرکردم دیگه کلافه شدم احساس میکنم بدجور حساس شدم به این قضیه..ازیه طر هوشش رومیبینم میگم مگه ممکنه بچه بیش فعال اینقدرباهوش باشه