2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 79 پست
قربون خدا برم که انقدر صبوره! من نمیدونم اگه خدا نبود اشتباهاتمون و حماقت هامون رو میخواستیم گردن ک ...

نمیدونم

ولی من پناهی جز اون ندارم

چطوری تو اوج التماسام تنهام گذاش؟

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
واقعا بیماری حتما یه دکتر روانپزشک خوب برو  حالت خیییییلی خرابه

چشم

ممنوون

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب چرا دوباره مثل قبل شده؟ یهویی که نمیشه؟ ببین علتش چیه؟

نمیدونم

شایدم یک سال فیلم بازی کرد

عزیزم مطمئن باش اگه تلاش نمیکردی  تا آخر عمر حسرت میخوردی ولی الان مطمئنی تو چیزی کم نذاشتی ...

پسر بیچاره ی من دو هفتس داره ناله های مادرشو گوش میده

کاش این بچه رو بیچارش نمیکردم

اصلا نميتونم درك كنم چطور بابات رو كتك زده ولي همچنان عاشقش بودي ؟؟؟!! همچنان فكر كردي ميتوني تغييرش ...

من فقط ی احمقم.

الان دیگه وقت سرزنش کردن خودت نیس بهتره به خودتو اون طفل معصوم تو شکمت آرامش بدی

ب پروپای شوهرتم نپیچ ی مدت تا ی کم تنشا کم بشه تو خونه بعد کم کم تو ی جو آرومتر اگه مایل بود بشینید راجب مشگلاتتون حرف بزنین

گذشته مال گذشتس بهتره ک دیگه شخمش نزنین چون فقط مشگلاتو بیشتر میکنه

وقت مشاوره ای ک گرفتی هم حتما برو عزیزم

برات بهترینارو آرزو میکنم

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
خدا، خدای آدم بداست کاریشون نداره، فقط نگاه میکنه😑 خدا چطوری از اون بالا نگام میکرد وقتی شوهرم دا ...

الکی پای خدا رو نیارید وسط 

خودت خراب کردی سعی کن درستش کنی 

خدا اینجا هیچ کارست 

الان دیگه وقت سرزنش کردن خودت نیس بهتره به خودتو اون طفل معصوم تو شکمت آرامش بدی ب پروپای شوهرتم نپ ...

چشم

ممنونم عزیزم

امیدوارم برا همیشه تموم شه 

یا اوضاع درست شه یا همه چی ب هم بخوره و تمام😑

الکی پای خدا رو نیارید وسط  خودت خراب کردی سعی کن درستش کنی  خدا اینجا هیچ کارست

خدا هیچ جا هیچ کاره نیس

خدا هیچ جا هیچ کاره نیس

چرا نمیگی خدا کمکم کرد تو دوران آشنایی بفهمم چقدر مزخرفه و خودمو اسیر این زندگی نکنم ؟

تو با اصرار خودت خودتو نابود کردی 

الانم لطفا مسئولیت اشتباهاتتو بپذیر 

مطمئنم 99 درصدخانومای این جمع جای شما بودن که طرف بیاد پدرشونو کتک بزنه همونجا قضیه رو قیچی میکردن اما شما به خاطر یه رابطه بیمارگونه و آدمی که از اذیت کردن و عذاب دادنت لذت میبرد موندی و جونی و عمر خودتو و روحیتو و اینده بچت رو داغون کردی

چرا نمیگی خدا کمکم کرد تو دوران آشنایی بفهمم چقدر مزخرفه و خودمو اسیر این زندگی نکنم ؟ تو با اصرار ...

همون خدا شوهر رو ارجح ب خونواده میدونه

جای من نبودید، ن شما ن 99 درصده همین خانما

پس لطفا از دور نظر ندید

ان شا الله ک هیچوقت درکم نکنید

چرا نمیگی خدا کمکم کرد تو دوران آشنایی بفهمم چقدر مزخرفه و خودمو اسیر این زندگی نکنم ؟ تو با اصرار ...

در ضمن من تو دوران اشنایی نفهمیدم این اخلاقو رو داره

همون خدا شوهر رو ارجح ب خونواده میدونه جای من نبودید، ن شما ن 99 درصده همین خانما پس لطفا از دور ن ...

عزیزم سعی کن همیشه با عقل و منطق زندگی کنی نه با توسل و امید واهی به چیزایی که دیده نمیشن